Евроатлантическите ценности за нас означават: липса на национална, независима и достойна външна политика, налагане на диктат и правила от чуждо посолство

https://svobodnoslovo.eu/komentar/evroatlanticheskite-cennosti-za-nas-oznachavat-lipsa-na-nacionalna-nezavisima-i-dostoyna-vanshna-politika-nalagane-na-diktat-i-pravila-ot-chuzhdo-posolstvo/52474 SvobodnoSlovo.eu
Евроатлантическите ценности за нас означават: липса на национална, независима и достойна външна политика, налагане на диктат и правила от чуждо посолство

Не приемам и обявявам за пагубни евроатлантическите ценности! Миналата седмица приключи регистрацията на партиите в ЦИК за участие в изборите и какво ми прави впечатление? Почти всички партии и коалиции заявяват, че са с евроатлантическа ориентация, а не че са фокусирани само и единствено към България и българския народ. В този ред на мисли изводът е само един, че това са структури за чуждо влияние и проводници на чужда, пагубна политика за Отечеството.

Евроатлантическите ценности за нас означават: липса на национална, независима и достойна външна политика, налагане на диктат и правила от чуждо посолство, пробита държавна структура на всички нива, слаба и без способности система за национална сигурност, повсеместна корупция, ниски доходи, осакатено образование, лоша здравно-осигурителна система, демографска катастрофа, джендъризъм, идейна и културна бездуховност, т. е. това са ценности, които рушат устоите на държавността и заличават народната памет и традиции. Това ли желаете, свободни и независими хора?

За това ли се бориха нашите предци? Не трябва да ги предаваме! Да се борим за Отечеството!

Димитър Шивиков

5 Коментара

ИвайлоК

преди 1 година

Генерале, прав сте!

Коментирай

Отдавна чаках някой да назове точно

преди 1 година

евроатлантическите ценности - ето, назовани са. Ген. Шивиков остава достоен български генерал, за разлика от многото гърчещи се пред Козяк персони с пагони.

Коментирай

Иванов

преди 1 година

ТОЧНО И ПРЕДЕЛНО ЯСНО. След толкова будители, дано масовия българин реши да излезе от дома си и да гласува за собственото си бъдеще, не за евроатлантическите кретенизми, щото и децата разбраха, че сме колония с четири ам. военни бази с продажжни политици и с продажни медии. Ако не покажем елементарен инстинкт за самосъхранение, ние стоим вече по долу от животните в джунглата на Африка.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.