Европа окончателно разбра, че се е самосанкционирала след срещата между Владимир Путин и Си Цзинпин

https://svobodnoslovo.eu/komentar/evropa-okonchatelno-razbra-che-se-e-samosankcionirala-sled-sreshtata-mezhdu-vladimir-putin-i-si-czinpin/53718 SvobodnoSlovo.eu
Европа окончателно разбра, че се е самосанкционирала след срещата между Владимир Путин и Си Цзинпин

Европа окончателно разбра, че се е самосанкционирала след срещата между Владимир Путин и Си Цзинпин. Двете страни договориха всички параметри на тръбопровода „Силата на Сибир 2“. Този обем се равнява на максималния капацитет, който беше предвиден за „Северен поток 2“ преди да бъде взривен миналия септември. „Силата на Сибир 2“ е проектиран газопровод между сибирските находища и Синдзян-уйгурския автономен район в Западен Китай.

  Огромен удар отнесе и петродолара, който по всичко личи, че скоро ще остане една необезпечена хартийка, която никой няма да иска да ползва. Причината е, че Русия е изразила готовност да увеличи разплащанията в юани във външната си търговия.

  Търговията на Китай с Русия достигна рекорд през 2022 г., като нарасна с близо една трета на фона на западните санкции срещу Москва. Двустранната търговия е на път да достигне над 200 милиарда долара тази година, което показва, че Европа се самосанкционира и тепърва ще страда от собствените си санкции.

   Лошото е, че продажните ни партийни вождове отново тласнаха България на грешния бряг, за да напълнят собствените си джобове с обезценени зелени хартийки.

Димитър Байрактаров 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.