Европа ще загуби, вече го е загубила, основната си роля в развитието на света

https://svobodnoslovo.eu/komentar/evropa-shte-zagubi-veche-go-e-zagubila-osnovnata-si-rolya-v-razvitieto-na-sveta/3427 SvobodnoSlovo.eu
Европа ще загуби, вече го е загубила, основната си роля в развитието на света

Преизбирането на Макрон за много наблюдатели е укрепване на ЕС и на глобализма в Европа, но истината е, че е точно обратното. Продължаването на досегашния курс на ЕС ще доведе до безпрецедентно съсипване на Европа като континент в политическо, икономическо и социално отношение.

Мога само да се догаждам какви точно са уговорките между задкулисните шефове на ДД и Путин по въпроса. Защото всички действия на ЕС ясно показват пристрастие към Шваб, а Путин просто изпълнява останалото. Чак прилича на колаборация с една единствена цел - унищожаването на Европа. ЕС е структура, която също безпрецедентно се оголи като свръхантиевропейска, каквато е била винаги, но не си личеше.

Бюрокрацията на Брюксел фактически работи против европейските народи, които пък от своя страна изобщо не го виждат, камо ли да го разбират. Така че оставането на Макрон на власт ще увеличи разпада на брюкселския илюзорен проект. Впрочем и с Макрон и без Макрон, дезиктеграцията на ЕС е неизбежна. Но с Макрон на власт ще стане по трудния начин противодействието. Хората ще се разбунтуват и ще имаме вътрешно размирици в много европейски държави.

А ако беше спечелила Льо Пен, имаше някаква шанс за мирно излизане от ЕС и евентуално търсене на мирно решение за съдбата на европейските народи, на Франция в частност. Сега ще видим много вероятно създаването на сепаратични правителства в Европа, които ще организират антиглобалистката власт.

Във всеки случай актиглобализмът набира сили в световен мащаб, нека никой не се заблуждава, че изборът на Макрон бил край за борбата и Франция потъвала. Точно обратното! Сега ще се развият още по-радикално консервативните процеси и сили. Нищо, че глобалистите държат медиите. Вие пак искате всичко да стане лесно! Няма лесно!!!

Много дълго време ще наблюдаваме, изследваме и разсъждаваме как точно двете световни сили, които изграждат новия световен ред, Русия и САЩ, са предвидили съдбата на Европа. Към момента ми прилича на оставяне на Европа в ръцете на мъчителите и. Не съм намерила отговор на въпроса Защо.

Защо ДД се отказа от Европа и реши да я унищожи, не знам. Но ще се разбере. Но едно е сигурно. Навлизаме в дълъг период, в който Европа ще бъде периферия на събитията. Това аз го показвам от години! Никой не ми вярваше, ето го, дойде и се развива точно сега в живота ни. Европа ще загуби, вече го е загубила, основната си роля в развитието на света. Изглежда това е чисто еволюционен процес, защото нямам друго обяснение при положение, че всичките ми изследвания водят до един и същи извод - И Дълбоката Държава и Русия работят за изолирането на Европа от света. А най-вече самата Европа работи сама срещу себе си. Нямам друго обяснение засега, освен, че е дошло времето на други части от света да се развиват.

Да, съгласна съм с тези, които говорят, че Русия е допуснала много грешки и е в капан. Съгласна съм!

Съгласна съм, че Сталин допуска непростима грешка като позволи на Украйна да бъде съюзна република. Не е знаел какво последствия ще има това!

Съгласна съм, че Хрушчов е още по-виновен, той като украинец направо утвърди основите на украинския национализъм.

Да не говорим за Горбачов и Елцин, които на практика подариха Украйна на САЩ.

Е, сега ВВП ще трябва да поправи тези непростими грешки на Русия и ще боли, няма как.

Оказва се, че Украйна е приютила поствоенния нацизъм, аз мислех, че само Южна Америка е била база. Колко глупава съм била!

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.