Европа за пореден път демонстрира, че е поверила съдбата си на малоумни политици, които вече открито се кланят на задокенските си господари

https://svobodnoslovo.eu/komentar/evropa-za-poreden-pat-demonstrira-che-e-poverila-sadbata-si-na-maloumni-politici-koito-veche-otkrito-se-klanyat-na-zadokenskite-si-gospodari/47196 SvobodnoSlovo.eu
Европа за пореден път демонстрира, че е поверила съдбата си на малоумни политици, които вече открито се кланят на задокенските си господари

Днес Русия отговаря на малоумните европейски санкции, като спира износа на петрол на пределни цени. Тази ответна мярка ще доведе неминуемо до ново повишаване на цените на горивата, а е напълно възможно и да има недостиг на горива.

  Европа за пореден път демонстрира, че е поверила съдбата си на малоумни политици, които вече открито се кланят на задокенските си господари. На този фон Франция се тресе от протести срещу пенсионната реформа на Макрон, който иска французите да се пенсионират на 64 г., а не както досега на 62 години.

  Като се замисля, че нашият Калфин ни натресе пенсиониране на 65 години със сигурност французите ги плашат с нас. У нас обаче, тази реформа бе приета безропотно с ясната представа, че всеки, който достигне до пенсия може да се счита като спечелил шестица от тотото.

  Не ми се мисли какво ще стане като въведат официално хлебарките за храна? Ама, така е, като се отучихме да си гледаме прасета, кокошки и домати по къщите, щото било антиевропейско, ще ядем хлебарки и ще Одим пеша! Бъдете здрави и не преяждайте!

Димитър Шивиков 

1 Коментара

Янислав Геров

преди 1 година

Написаното е от Димитър Шивиков, а защо снимката е на Димитър Байрактаров!? -----------Дано да не сбъркате снимките на Доналд Тръмп с Доналд Дък!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.