Европейските пари, с които се хвалят управляващите, са условно гласувани. Трябват проекти

https://svobodnoslovo.eu/komentar/evropeyskite-pari-s-koito-se-hvalyat-upravlyavashtite-sa-uslovno-glasuvani-tryabvat-proekti/12531 SvobodnoSlovo.eu
Европейските пари, с които се хвалят управляващите, са условно гласувани. Трябват проекти

Един палячо, Андрей Новаков, се появи на един телевизионен екран да обсъжда отново какво, ами парите които щели да дойдат в България от ЕС, безвъзмездно и видите ли, че с тях България щяла да навакса изоставането си. Срам бе хора, ама голям срам.

Тези европейски пари са в устата на всеки от управляващите. Абе вие вече повече от 10 години доите тези пари от Брюксел и сте я докарали до под крушата. А сега за тези пари, за които толкова шумите дали сте сигурни, че ще ги получите. Ами те са условно глсувани. Първо трябва да представите работещи проекти, нещо което с тази администрация от калинки вие не можете. Второ да не забравяте, че имаше един доклад на Евсрокомисията за правовият ред в България и да не забравяте какво пишеше в него.

А там имаше много нелицеприятни писания за вас. После да не се правите, че не е имало онази резолюция на европарламента, която посочи, че България се управлява от една корумпирана банда и последно да не пропускате, че вече в съвета не можете да си пазите гърбовете с ветото, а с едно квалифицирано мнозинство ще гледтате тези пари през крив макарон. Орбан рита срещу тази нова процедура, но има една приказка когато вола рине, на гърбът си го хвърля. Ех, разбирам, че тъжите за онази комисия на пияндето Юнкер и за онзи състав на европарламента, но не ви съжалявам. По добре започвайте да се подготвяте за среща с г-жа Кьовеши, защото и това е неприятна за вас новост.

Петър Бояджиев, Фейсбук

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.