Феноменът ШУРОБАДЖАНАЩИНА, този темел на българската държавност в третото ѝ издание, отново е на дневен ред

https://svobodnoslovo.eu/komentar/fenomenat-shurobadzhanashtina-tozi-temel-na-balgarskata-darzhavnost-v-tretoto-izdanie-otnovo-e-na-dneven-red/5569 SvobodnoSlovo.eu
Феноменът ШУРОБАДЖАНАЩИНА, този темел на българската държавност в третото ѝ издание, отново е на дневен ред

Бащи, майки, братовчеди, съпруги и съпрузи, любовници и т. н., както и техните назначения на високи позиции в държавата. Това обсъжда днис депутатският корпус на най-високо ниво - пленарната зала на събранието. Смях през сълзи!

Феноменът ШУРОБАДЖАНАЩИНА, този темел на българската държавност в третото ѝ издание, отново е на дневен ред. В 22 - година на ХХI век!

Всичко това се претака повече от 2 часа и е по повод на знаковия пост началник на спортния тотализатор, който бил депутат и искал да напусне събранието, защото шефското място в тотото е по-благо, тихо, спокойно и вероятно добре платено. Не познавам този Сашо Тодоров от т. н. партия ИТН, но тия, които са гласували за него би трябвало да потънат вдън земя и много да ги е срам, че изобщо са гласували. 47-ият парламент върви към своя изстрадан и безславен край.

А ние, избирателите и плебеите, продължаваме да усъвършенстваме дефиницията за едно понятие, което не съществува в книжовния ни език, но е известно от езика на един съседен нам народ.. Думата е РЕЗИЛ.

Любо Кольовски

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.