Г-н генерал губернаторът Мертен снощи верифицира една банална истина: Сглобката и Радев са двете писти на посолството

https://svobodnoslovo.eu/komentar/g-n-general-gubernatorat-merten-snoshti-verificira-edna-banalna-istina-sglobkata-i-radev-sa-dvete-pisti-na-posolstvoto/118639 SvobodnoSlovo.eu
Г-н генерал губернаторът Мертен снощи верифицира една банална истина: Сглобката и Радев са двете писти на посолството

Г-н генерал губернаторът Мертен снощи верифицира една банална истина: Сглобката и Радев са двете писти на посолството, които симулират помежду си раздори по евроатлантическа линия.

За да се самозалъгват някои, че уж в България имало демокрация и опозиция.

Мертен похвали и правителството, и Радев.

Президентът ви, вика, е фокусиран върху добрите отношения със САЩ.

Е да де.

Какво става тогава с опорките на Тройната ламя ГЕРБ - ППДБ - ДПС, че стискали мандата, понеже после идвал путинофилът Радев и със служебния си кабинет едва ли не ни вадел от НАТО и ЕС?!

Наистина ли има нормални, които вярват, че за две месеца служебниците на Радев ще ни извадят от НАТО и ще спрат оръжието за Украйна? И що не го направиха в предишните си управления?

Няма чак такива наивници, разбира се. Има еднакво видиотени и зомбирани сектанти от ГЕРБ и ППДБ, които панически търсят аргументи, за да оправдаят перверзното порно помежду им.

Радев е бащица на половината от некоалицията, а с другата половина продължават да въртят схемите по пътя на копринката и отвъд него. Всъщност тези хора не са нито путинофили, нито евроатлантици, а още по-малко българи. Това са зависими компрадори, които постоянно търгуват с националния интерес и националните ресурси според моментната политконюнктура и според временното съотношение на силите.

Недялко Недялков

5 Коментара

ввввиви

преди 6 месеца

Гъзолзици са нашите упрвляващи, подмазващи се изключително долно и прозрачно на господарите си - ЕС и САЩ!

Коментирай

neli.koleva66

преди 6 месеца

Бих определила Радев и Сглобката като 2 страни на една и съща монета-подхвърлиш я, и тя винаги пада на ''правилната страна''. Димна завеса за наивници, които вярват на политиците...

Коментирай

хамалин

преди 6 месеца

bg сеееленето са нормопати

Коментирай

хамалин

преди 6 месеца

bg сеееленето са нормопати

Коментирай

някой си

преди 6 месеца

След речта на радев в оон лъсна истината - натовски генерал, блюдолизец, наведен на сащ и същият като ппдб, нищо по-различно, нали той ни ги натрапи! Горко на България, истинският нормален политик е Костадинов.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.