ГЕРБ имат уникалната възможност да измият част от греховете си като помогнат на България да се отърве от изключително опасната ОПГ ПП

https://svobodnoslovo.eu/komentar/gerb-imat-unikalnata-vazmozhnost-da-izmiyat-chast-ot-grehovete-si-kato-pomognat-na-balgariya-da-se-otarve-ot-izklyuchitelno-opasnata-opg-pp/119690 SvobodnoSlovo.eu
ГЕРБ имат уникалната възможност да измият част от греховете си като помогнат на България да се отърве от изключително опасната ОПГ ПП

Какво се случва в Газа не е ясно. Има убити журналисти, повечето световни организации съобщават, че нямат връзка със своите служители. Към момента мащабизиране на войната няма, но са на ръба. Израел използва бомби с бял фосфор, забранени от международните правила. След приемането на резолюцията на ООН за незабавно спиране на огъня, която снощи публикувах, не настъпи нищо подобно. Израел се държи и на бойното поле и в международното дипломатическо поле страшно агресивно, не търпи никакви възражения и изглежда, че никакъв разум там не действа. Заместник външният министър осъди света, че гласува за спиране на войната!!! Шокът в Близкия Изток е много голям! Нито една държава не желае война. Към момента нито една държава не е прекъснала дипломатически отношения с Израел. Нещо повече, Египет започна да сваля йеменските дронове над Израел с обяснението, че те са заплаха за целия Синайски полуостров. Това е открито изявление на Египет, че няма да се включи в конфликта на страната на палестинците. Русия мълчи. Иран прави единственото, което може да направи, заплашва Израел и САЩ. Намерих сведения, че тази нощ е имало сблъсъци между Хизбула и Израел, но не мога да потвърдя. В столиците и големите градове на ислямския свят е много напрегнато, демонстрации, нападения над американски магазини и посолства на Израел. Огромен антивоенен митинг на евреи, които са против войната в Газа, се случи на гара в Ню Йорк. Засега е това.

Борбата е безмилостно жестока! За втори път ГЕРБ имат уникалната възможност да измият част от греховете си като помогнат на България да се отърве от изключително опасната ОПГ ПП. Много ми е трудно да повярвам, че го казвам, но това е истината. Да разчитаме на едната мафия да ни спаси от друга мафия, това е почти невъзможно за издържане. Но за съжаление е реалността ни. Няма думи! Тези дни, като разсъждавах за ПростоВаско-то, член на хайтех роботизирания отряд на световната ултрадиктатура, чиито корени са дълбоко в комунистическата партия, си помислих, че превземането на България от глобалистите е започнало почти 10-15 години преди 1989 и е станало чрез предателството на част от комунистическата върхушка, които за долари, кока кола и дънки предадоха България на американците. Това ще се изследва, ще се разкрие ролята на всеки в БКП, на кого е служил.

Който гласува с машина в София, значи е съучастник в измама в особено големи размери, съучаства на престъпници, разкрити от националната ни разузнавателна служба, съучастник в подмяна на живота. И такъв човек няма право да претендира за последствията, които ще донесе неговия акт. Да ти сложат пред очите зловредието и ти въпреки това да го извършиш, това няма оправдание. Да се знае! Не знам дали решението на ОИК-София е законно, но знам, че е абсолютно неморално и недобро.

Анастасия Гешева

19 Коментара

copy - paste

преди 4 месеца

"Сянката на съмнение вече е хвърлена, независимо какво правят или не правят машините. Ако хората не вярват в този процес, по-добре да не правим избори. За 10 г. успяхме да съсипем една добре работеща изборна машина". Това заяви проф. Михаил Константинов, който оглавяваше Информационно обслужване. --- За мен ще са изключително интересни разликите между социологията и реалните изборни резултати след хартиеното гласуване. Нямам търпение.

Коментирай

Червената шапчица

преди 4 месеца

Евреин бил на гости у друг евреин. Два дни след като си тръгнал гостът получава телеграма: - Моше, искаме да ти кажем, че у нас се зароди лошо чувство към теб. Не искаме да ни идваш вече на гости. След като си тръгна установихме, че ни липсва една сребърна лъжичка. Моше веднага отговаря: - Съжалявам, но не съм взимал никаква лъжичка!!! Скоро получава нова телеграма: - И ние съжаляваме - намерихме лъжичката, но лошото чувство остана.

Коментирай

Червената шапчица

преди 4 месеца

ГЕРБ имат уникалната възможност да измият част от греховете си --- А Галя от посолството какво мисли по въпроса? Ще ти дам аз на теб едно измиваве....

Коментирай

Червената шапчица

преди 4 месеца

Вървят Мечо Пух и Прасчо из гората. Прасчо пита: - Пух, къде отиваме? - Да колим прасе. - Хм, а ако прасето избяга? - Ще те избягам аз тебе!

Коментирай

Червената шапчица

преди 4 месеца

Гешева, ако герп само гъкнат и яйцата на Боко ще бъдат откъснати от Козяк. На секундата.

Коментирай

Червената шапчица

преди 4 месеца

- Пух? - Кажи, Прасчо? - Още колко трябва да лежа с този лимон? ---- Галя! -Кажи, Боко? - Още колко трябва да лежа с този ппдб в задника?

Коментирай

Червената шапчица

преди 4 месеца

Уважаеми господин Иванов, чест и почитания към Вас. Знаете, че аз много Ви уважавам. Написаните от мен вицове са по темата в написаното от г-жа Гешева. Вие сте умен човек и правите интелектуални коментари. Аз съм простовата женица и изразявам моите мисли с помощта на вицове. Моля да проявите разбиране и снисхождение към моята персона.

Коментирай

Червената шапчица

преди 4 месеца

Господин Иванов, благодаря Ви, че ме споменахте във Ваш коментар. Моля Ви да не ме докладвате на модератора. Не искам да ме трият. А и не е хубаво хората да се клеветят, нали...

Коментирай

Ивайло Кирков

преди 4 месеца

Повтаря се една мантра до побъркване: Машинният вот бил компрометиран и резултатите щели да бъдат манипулирани. Аз не виждам къде и с какво този вот е компрометиран - просто няма с какво: При такова гласуване ти правиш избора си, машината принтва разписката-бюлетина с твоя избор, ти поглеждаш разписката, за да се увериш, че е разпечатан ИМЕННО твоят избор и пускаш тази разписка-бюлетина в урната. Тук няма задрасквания, вписвания и други подобни. Базирано на предишните избори, % на невалидни бюлетини е почти нулев. По същество това е най-труден за подправяне метод на гласуване. И от тук бясната двудневна организирана реакция срещу него. А сега от утре какво? - отново пред нас са Костинброд, зала Универсияда, чувалите с бюлетини по нощните часове в такситата и огромните разлики между проучванията и изборните резултати. Пред нас отново е нашето Минало.

Коментирай

Червената шапчица

преди 4 месеца

Ивайло Кирков, важното е, че герп прецакаха ппдб. Утре всички цигани ще гласуват за Цецка Цачева.

Коментирай

Червената шапчица

преди 4 месеца

Иванов, нали утре няма да гласуваш за Антония...

Коментирай

Червената шапчица

преди 4 месеца

Ваня Григорова ще каже на Васко ухото - намерихме лъжичката, но лошото чувство остана.

Коментирай

Червената шапчица

преди 4 месеца

Ивайло Кирков, - "Сянката на съмнение вече е хвърлена, независимо какво правят или не правят машините." 1-0 за герп.

Коментирай

Червената шапчица

преди 4 месеца

Ивайло Кирков, няма никакво значение дали Скрипал е тровен с новичок... Важното е, че Навални е глупак и за това е в пандиза - не му мина номера...

Коментирай

Ивайло Кирков

преди 4 месеца

За да сменя темата - ето нещо вечно: Ла ФолИа: виола да гамба, барокова цигулка и клавесин: https://www.youtube.com/watch?v=C4m1KHjp03M

Коментирай

Диди

преди 4 месеца

Мислех Гешева за по-интелигентна ,а пък тя не разбрала,че тези играят в един отбор и всичко е правх очите на хората. Останалите"50 нюанса сини" също са там в този отбор,който играе за Америка.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.