ГЕРБ са проказа, която трябва не само да се изчеегъртат, но и да бъдат съдени

https://svobodnoslovo.eu/komentar/gerb-sa-prokaza-koyato-tryabva-ne-samo-da-se-izcheegartat-no-i-da-badat-sadeni/5778 SvobodnoSlovo.eu
ГЕРБ са проказа, която трябва не само да се изчеегъртат, но и да бъдат съдени

По повод внушенията на курчовски тролове, малко факти:

Работила съм в Община Пловдив от 2000 година до 21.12.2009 година. По това време ГЕРБ са извън местното самоуправление, Тотев става кмет 2011 година.

По време на моята работа в Община Пловдив като главен юрисконсулт съм се явила срещу него в съда по делото за "запечатания кабинет", отразено от редица медии, което той загуби. По негово време като адвокат ми беше много трудно да работя с общината по казуси на клиенти, защото на служителите беше забранено дори да разговарят с мен. Толкова за "топлите" отношения.

ГЕРБ са проказа, която трябва не само да се изчеегъртат, но и да бъдат съдени. И това, че Просто Киро не го прави, води до извода, че те просто са скрита коалция. И вижте назначенията на ПП - в тях има кадри на ГЕРБ. Не преставам да задавам въпроса всъщност каква е промяната? ГЕРБ няма нужда да се връщат на бял кон, скоро отново плавно ще се върнат на мястото, от което ги изритахме, с помощта на новата промяна....

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.