Германия уверено се движи назад във времето. Вече потреблението на електричество е на нивото на 1978

https://svobodnoslovo.eu/komentar/germaniya-uvereno-se-dvizhi-nazad-vav-vremeto-veche-potreblenieto-na-elektrichestvo-e-na-nivoto-na-1978/125333 SvobodnoSlovo.eu
Германия уверено се движи назад във времето. Вече потреблението на електричество е на нивото на 1978

Германия уверено се движи назад във времето. Вече потреблението на електричество е на нивото на 1978. С тези темпове не е далеч момента, в който ще стигне нивата от 50-те и 60-те години.

Когато я няма енергийната и суровинна субсидия от Русия, така се случва.

Виктор Папазов

6 Коментара

Жоро

преди 3 месеца

То и ние се движим уверено към деелектрификация.Вече внасяме ток.Предстои закриване на ТЕЦ ове и ядрени мощности.ВЕИ тата не могат да заместят конвенционалните производители на електроенергия и са едно от извращенията на неолибералите по Зелената сделка.Така ,че до няколко години ще достигнем нивата на електропроизводство от преди 9 септември 44 г.Добрата новина е ,че Европа вече се събужда от неолибералната хипноза.

Коментирай

сащ трябва да умре

преди 3 месеца

Трета световна война е задължително да има! Ядрени бомби на всеки 10 метра трябва да падат по цялата територия на сатаната сащ! сащ е враг на човечеството! сащ е враг на световния мир! сащ е сатана! Свят без сащ би бил приказка, щастие и благодат! сащ е световно сатанистко зло!

Коментирай

izo

преди 3 месеца

При нас да речем, че има логика в пада на потреблението - населението намалява, няма производство. Обаче за Германия това значи направо срив на сериозните т.е. енергоемки отрасли. Интересно как може да се прецени значението на по-енергоспестяващите нови технологии, защото и това може би минимално, но се отразява. Единственото хубаво в цялата картинка със зелените простотии, е че държавите не си хабят ценните ресурси като въглища. някой ден ще се наложи да си ги ползваме и сигурно ще имат далеч по-висока стойност отколкото сега с измислените глоби и такси за въглеродни емисии.

Коментирай

Аууу

преди 3 месеца

Това е Германия а 1978 имаше две държави от коя сте взели тази статистика. Мижи да те лъжа.Тия ги разправяйте на тези в детската градина

Коментирай

Nikdevil

преди 3 месеца

Че това лошо ли е ? Немците са просто икономични и много са си сложили соларни панели по покривите и терасите .

Коментирай

Философ

преди 3 месеца

Най-добре да минем на свещи, хем светят, хем топлят.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.