Глобалистите по света и у нас търпят разпад и по тази причина ежедневието ни е пълно с глупости, абсурди и неадекватности

https://svobodnoslovo.eu/komentar/globalistite-po-sveta-i-u-nas-tarpyat-razpad-i-po-tazi-prichina-ezhednevieto-ni-e-palno-s-gluposti-absurdi-i-neadekvatnosti/2391 SvobodnoSlovo.eu
Глобалистите по света и у нас търпят разпад и по тази причина ежедневието ни е пълно с глупости, абсурди и неадекватности

Всички нови вълни на онзи вирус са в средите на обилно ваксинирани с Гейтските хора и народи!

Глобалистите по света и у нас търпят разпад и по тази причина ежедневието ни е пълно с глупости, абсурди и неадекватности. Много моля, не ми пишете за жълтурии, не ги измислям аз, отразявам реалността! В това живеем!

У нас е пълен хаос с национално предателство. Всичко живо се е изпокрило, само болните мозъци действат.

Когато някой краде милиарди, той е министър председател, не баща на три деца, според "опозицията". Когато го хванат в недобра държавнически обвързана крачка, рязко става Просто баща на три деца. Ама не може двойни стандарти, не може! Или си министър председател, или си баща на три деца.

Столтенберг след папата говори за мир в Украйна и териториални промени.

А НАТО днес щяло да се събира да решава как.....да ПОМОГНЕ НА УКРАЙНА!?!? 🙃🙃🙂

И нашият Зайков ще е там, с двете си мозъчни клетки.

Блинкен вчера каза, че САЩ не могат да се месят на Украйна по въпроси касаещи нейната териториална цялост!!! Тя , Украйна, сама трябвало да си реши какво да прави!

"Не можем да бъдем повече украинци от украинците" - Антъни Блинкен, Държавен секретар на САЩ.

Лицемерието на запад е бездънно.

Когато някой ги победи, стават ангелчета. И никога нищо лошо те не са направили.

Австралия минава на режим на тока. Ей така, както беше най-хубава държава в света и хоп, режим на тока. Путин е виновен!

Светът на досегашния морал е в титаничен колапс. Само гледащите пъпа си не го разбират.

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.