Голям талант имаме всичко да профанизираме...

https://svobodnoslovo.eu/komentar/golyam-talant-imame-vsichko-da-profanizirame/142910 SvobodnoSlovo.eu
Голям талант имаме всичко да профанизираме...

Голям талант имаме всичко да профанизираме...

Дойде един от най-големите в света, който в момента е супер звезда и веднага се почна - чалгар, антиваксър, простак и пр. А човекът просто поиска да направи шоу. Ганя обаче, не му разреши. Ганя съди всеки, който не е на неговото мнение, който не изповядва неговите ценности и който има други вкусове. А защо не приемете, че има различни гледни точки и другите хора също са прави за себе си? И другите хора имат право да харесват нещо, което е различно от нашето. И другите имат право да обичат нещо, което ние не и светът няма да свърши с това. 

Но не, слабият, малкият човек ще се мъчи да изпъкне на гърба на силния и има ли власт над нещо, от което той да зависи, веднага ще се опита да му стъпи на врата, за да се почувства по-висок. Това е...

Ева Кикерезова 

8 Коментара

Алекс

1 day before

Права сте, г-жо Кикерезова. Можеше да се направи евала с пускането на един запис. Но дали DJ-ът е имал такъв. Не съм запознат със закона за авторското право, ама си представете какво ще последва с човека, ако не си е платил да пуска това парче. Ще има олелия до Бога, че се нарушават правата на авторите. По-късно на ушенце му е пята песента.

Коментирай

Ако е нямал запис,

1 day before

на любимата на Джокович песен-за нищо не става. Аз на мястото на организаторите, щях да му я уредя ма живо - ей така, за едното шоу и уважение...

Коментирай

Али Баба

1 day before

Тука, на територията, е така - трябва да натрием носа на можещите! Не е ли така навсякъде - можещия е наврян в деветата дупка на кавала, а Калинката на предни позиции пърха радостно и дава акъл.

Коментирай

Генчо Гунчев

1 day before

Така е уважаема, Ева! Как иначе ще разберем, че в най-голямата зала в БГ, за спортно шоу № 1 на територията е наето едно татуирано и миризливо л.....о!

Коментирай

Неда

1 day before

В голямата си част съвременната ни култура е подражателска, епигонска. В така наречения артистичен елит няма нищо оригинално /с малки изключения/. Почти всички са направени от това, което са чели или слушали., включително и големите ни "призьори". Нещастни, посредствени самозванци. Толкова провинциални и жалки пред един естествен, широко скроен и можещ човек като Джокович.

Коментирай

ГУРУ

1 day before

Голяма простотия си повърнала… ние, най-големите антивзксъри първо и второ, става въпрос за балкански манталитет и вражда, обичаме да си се караме, ама сме си наши! А ти не коментирай неща, които не разбираш! 🤓

Коментирай

Геле

22 hours before

Господа селяни, негледащи нещщо по различно от БНТ,битивиту и нова, Ибрахимович на фестивала за песни Италия в Сан Ремо ( за селяците ще се повторя фестивал за песни) го посрещнаха с балкански ритми и песен ( цялата) без драми. Иии селяци Ибрахимович не е играл през цялото време в Италия . п.с. за най селяците Ибрахимович е футболист. п.с. не слушам чалга освен ако не е принудително

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.