Голяма мъка е формалният премиер !

https://svobodnoslovo.eu/komentar/golyama-maka-e-formalniyat-premier/116570 SvobodnoSlovo.eu
Голяма мъка е формалният премиер !

Голяма мъка е формалният премиер ! Животновъдите били заинтересувани от внос, разбирай украински, на фуражи. Как бе, мин.-председателю, как ще са заинтересовани, като фуражите вероятно са радиоактивни или генномодифицирани ? Заинтересовани може да са неколцината ваши спонсори, но не от вноса на фураж, а от това да не паднете. Останалите протестират.

Кой ще унищожи стадо за 20-30 000 лева, за да спечели 500 - 600 лева от по-евтин, но отровен фураж ? Кой ще му купи месото и млякото, като разбере, че са радиоактивни или ГМО ?

И се оплаква ! Протестът придобивал политически характер ! Че какъв да бъде - културен, философски, схоластичен ? Политически ще е, разбира се. Или приемате исканията на зърнопроизводителите или се махате. Политиката е концентриран израз на икономиката, нали ?

Васил Василев

7 Коментара

Доктор

преди 7 месеца

Никога България не е имала премиер като това нищожество.

Коментирай

copy - paste

преди 7 месеца

"Галина Събева, експерт политическите въпроси в Американското посолство, е мистериозната Галя, която е звъняла на Деница Сачева от ГЕРБ..."

Коментирай

емигранд

преди 7 месеца

ЕИДИН ОТ МАЛКОТО ЕЗИЦИ ИМА 3 СТЕПЕННО СТЕПЕНУВАНЕ. ЖАЛЪК,ПО ЖАЛЪК, НАЙ ЖАЛЪК. ОГРАНИЧЕН, ПО ОГРАНИЧЕН, НАЙ ОГРАНИЧЕН . ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ,ДЕСЕТКИ СА.

Коментирай

Посетител

преди 7 месеца

Докторе, ти си като песимиста от оня виц. А аз, като оптимиста ти казвам: може, може... Преди време така мислихме и за Тиквата, че не може. Сгрешихме.

Коментирай

Иванов

преди 7 месеца

Един от умните и родолюбиви българи, един от ЗЛАТНИЯ ФОНД на нацията. Защо не го слушат тоя човек, толкова неща е казал в седмичните си предавания, толкова се е борил за страната ни.Нашите колониални чиновници, особено тези, които са върха на американския диктат ни водят буквално към война, щото и ние като украинците трябва да бъдем избити, та да останат само духовните роби, а кой че се радва на прекрасната ни земя, станала една обезлюдена територия.

Коментирай

Иван Пеев

преди 7 месеца

Тошко Козарев, ряпа да яде, Бог да го прости. Този смешник надмина Зеленски. Впрочем, да не би да е евреин?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.