ХОРАТА ИМАТ НУЖДА ОТ РЕЛАКС

https://svobodnoslovo.eu/komentar/horata-imat-nuzhda-ot-relaks/111683 SvobodnoSlovo.eu
ХОРАТА ИМАТ НУЖДА ОТ РЕЛАКС

 

Питат ли, питат журналистите за какво е служел луксозният апартамент в болница „Лозенец“, голям половин декар. За релакс – е отговорът на бившия шеф на Правителствената болница. 

И понеже никой от питащите „не се сеща“, аз ще ви кажа за какво е тоя апартамент – за релакс на половата система е, за ядене и пиене, за оргии и кефове, за това, шефът на болницата да живее там, когато си иска, и за „релакс“ на половата, сърдечната и каквато щете друга дейност на ВИП пациенти на Правителствена болница.

Никога не съм влизал в Правителствена болница, не съм пристъпвал там, минавал съм само около нея, но ако знаете колко много ми харесаха зеленината, резедата на дърветата и изгледът към Витоша от прозорците на този таен имот, че ми се прииска веднага да постъпя в болницата и от време на време и аз да релаксирам. 

Страшно обидно е да се правим на ударени с мокър парцал и да не знаем, че подобни жилища, мезонети и стаи за отдих и за релакс, главно за „полови шеги и забави“ е имало и има в кабинети и офиси на всеки, който е бил началник. 

По мое време в града, в който живеех и работих, имаше официално две такива „стаи за отдих“. Едната – на най-големия партиен шеф, а другата – на най-.големия общински кмет. В едната главно се пиеше, а в другата се правеше всичко, което прави човека спокоен, уравновесен и хормонално балансиран.

Такива стаи и апартаменти има и сега – навсякъде. Даже не са само стаи и апартаменти, а цели хотели, вили, резиденции. За какво си началник и властник, мама му стара, ако за да опипаш някого, трябва да се влачиш по стълби и парапети? 

А иначе, дами и господа, това си е жив ъндърграунд. Работата е направо по Костурица. Само че там другият свят беше в подземията и мазетата, а днеска е по най-високите етажи на властта и ВИП болниците, потънали в зеленина.

И да си знаете отсега – всички са невинни. Така де – хората имат нужда от релакс.

Николай Милчев

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.