И на Козяк са объркани,нямат верен ход и не знаят какво да правят. Мустафата се измъкна навреме

https://svobodnoslovo.eu/komentar/i-na-kozyak-sa-obarkaninyamat-veren-hod-i-ne-znayat-kakvo-da-pravyat-mustafata-se-izmakna-navreme/110518 SvobodnoSlovo.eu
И на Козяк са объркани,нямат верен ход и не знаят какво да правят. Мустафата се измъкна навреме

И на Козяк са объркани,нямат верен ход и не знаят какво да правят.Медиите ни,са им на каишка, а не помагат,дори им вредят.

Мустафата се измъкна навреме.

Трябва им правителство, но всички "техни" са престъпници,(както обикновено).

Преспъпници,техни,обаче не слушат и се хванаха за гушите.

И как допуснаха тази комисарска калинка с "докторска титла" за капак, сами се чудят.

Накрая ще им писнем и ще ни натресат на Путин,но на кого ли сме дотрябвали?

Москва е доволна,че номинацията на еврокомисар за премиер е пред провал,защото се приемаше като тест "За или Против" ЕК,ЕС и НАТО.

Двете ДПС-та официално потвърдиха подкрепата си.И все пак се търсят петима продажници за кабинет или поне десетина да се "разболеят" и да не отидат на работа.

Йордан Халачев

1 Коментара

Мина

преди 10 месеца

Горките краварчета, пардон, козарчета. Това му е кефа на бг- не случайно се бутат и надцакват на черно за български паспорти. Не всеки ги може тия циркове, тактики и хаос до пълен нокаут на врага. Иди им хвани спатиите… Нема такъв филм, братя!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.