И за всичко това - за мъките настимирови - аз съм виновна!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/i-za-vsichko-tova-za-makite-nastimirovi-az-sam-vinovna/131416 SvobodnoSlovo.eu
И за всичко това - за мъките настимирови - аз съм виновна!

Сърцето ми се къса, очите ми са насълзени, душата ми ридае. 
Настимир е ядосан, направо е в нервна криза, днес не е слязъл на обяд в стола на парламента, а в късния следобед е излял мъката си пред Цветанка Ризова, милата, играеща незавидната роля на кошче за душевни отпадъци на провалените политици от “Промяната”. 
И за всичко това - за мъките настимирови - аз съм виновна! 

ПИК първи съобщи за акцията на полицията и жандармерията. Да, защото ни се обадиха хора от съседна сграда на бул.”Александър Стамболийски”, да ни кажат за струпване на полицейски коли на номер 84. Изпратихме веднага фотографи и започнахме да разпитваме какво има там. Тихомир Василев, доскорошен близък приятел на Настимир Ананиев, ми обясни, че на адреса се намира неговата счетоводна фирма. Асен Рашков от ПИК намери регистрацията в търговския регистър. Аз звънях на прокурори да питам те нещо знаят ли и така получих няколко изречения за акцията, а пък по-късно от СГП пуснаха прессъобщение с всички подробности. 

Какви политически поръчки, какви пет лева, какви жълто-кафяви сайтове, бе, Настимире?! Така работят медиите. Истинските медии. За разлика от пропагандните рупори, теляците и перачите на омазани имиджи. 
Репортерката на ПИК Цвети Борисова в парламента те попита за акцията, ти не пожела да кажеш. Щяхме да излъчим 1:1 твоите обяснения. Аз съм се опитвала да те попитам на няколко пъти нещо, ти високомерно отминаваш: “Не говоря с ПИК!”, отсичаш. Иначе днес първо на тебе щях да звънна. Попитай Христо Иванов, Надежда Йорданова, Ивайло Мирчев, Божидар Божанов … звъня, пиша смс-и, за да уточня с тях нещата против тях, които научвам; ако ми отговорят - коректно ги цитирам. Ти не ни признаваш за медия … добре, де, ама сега защо ревеш, бе?! 

Въпросът не е ПИК каква медия е, а дали е истина написаното. Истина е. От прокуратурата го потвърдиха.
Ти нанесе репутационна щета на ППДБ. Поредната. След Бойко Рашков и Живко Коцев. Вече и пуделите  ви се смеят, клети схемаджии.

Соня Колтуклиева

2 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.