ИГРА НА СТРАХОВЕ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/igra-na-strahove/129788 SvobodnoSlovo.eu
ИГРА НА СТРАХОВЕ


Кирил Петков написал на Бойко Борисов, че страхът е най-лошият съветник. Борисов не му отговорил. Но всички видяхме, че нанесе удар.

Между другото, скоро слушах лекция на едно събитие на Ratio. Там невролози много ясно обясниха, че агресията е свързана със страха. Колкото по-страхлив - толкова по - агресивен, казано кратко.
Лекторите  казаха, че статистически мъжете са по-агресивни и в пъти по-често извършват престъпления. Връзката със страха сами си я направете.
От страх се правят най-страшни неща.

И понеже обществото няма да прави психоанализа на Борисов или другите участници, просто запомнете, че с Амигдалата шега не бива.

Миролюба Бенатова

3 Коментара

Посетител

преди 1 месец

Сутринта се разбра че този, който не може да сдържа емоциите си е Кирчуто. Той е този който е хвърял и чупил чаши и шишета... Поне дамският квартет би трябвало да застане зад думите на вожда си...

Коментирай

Анонимен

преди 1 месец

Не знам какво си слушала, ама май нито си слушала, нито си разбрала. Много тъпи внушения. По-принцип ти ти един тъп човек. Никога не си била журналистка, а някаква клюкарка без аналитични способности. На всички е ясно, че ти и Шикерова сте посредствени и поръчкови. Може сама да се убедиш, направете си канал в YouTube и ще се видиш колко струвате двечките - кръгла нула. По темата - на кой му дреме за един канадски наркоман или една тлъста мутра, която скоро ще пукне от инфаркт/инсулт.

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 месец

Амигдала - Набор от ядра в мозъка, разположени в тясно сътрудничество помежду си. Амигдалата е част от лимбичната система, която е отговорна за регулиране на емоциите, най-често се свърза с емоциите като страх, тревожност и агресия. ---- Аз се чудя защо се напикавам от страх, а то било заради амигдалата ми... въпреки, че моите ядра не са в тясно сътрудничество помежду си.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.