Има надежда за България и за бъдещето на нашите деца!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/ima-nadezhda-za-balgariya-i-za-badeshteto-na-nashite-deca/129139 SvobodnoSlovo.eu
Има надежда за България и за бъдещето на нашите деца!

Всяка една държава в Европа имаше шанс да се надигне срещу бежанците и мигрантите, когато я заливаха. При първото масово изнасилване. При първите признаци за насилие. Някои държави, като например Полша, дадоха някакъв отпор. Други - мълчаха.

България показа, че ще бъде една от държавите, които няма да се предадат без съпротива. Този златен шанс да спасим народа и да осигурим бъдеще за децата ни е тук и нямаме право да го подминаваме.

Шествието против мигрантите, което се очакваше да събере 50-100 души, изпълни центъра с хиляди, вероятно десетки хиляди хора, които твърдо изразиха своята позиция. Видимо имаше и такива, които просто се присъединяват към протеста поради съпричастност с каузата. Млади, енергични, активни. Енергия, която има силата да промени курса, по който сме поели.

Никой друг няма да ни е виновен този път - натиск отвън няма, Европа е на кантар за мигрантите и почти не е останал никой да ни ги налага. САЩ е пред избори и ще има да се занимава с вътрешни въпроси още година. Ако дадем ефективен отпор, ще се преборим с този проблем завинаги. Ако позволим да ни деморализират, плюещите и мразещите България ще спечелят и няма връщане назад.

Извинение нямаме, друг няма да ни е виновен, ако изпуснем историческия шанс да сложим край на това, което превзе Европа и да осигурим бъдеще за България.

Междувременно, от другата страна, няколко хиляди души и техните любими медии бяха впрегнати да измислят всякакви нападки и да задействат лайнометите срещу протеста. Били платени, руски, фашисти, скинари, какво ли още не. Тях например не ги бърка това, че МВР потвърдиха, че 24-годишен египтятнин се е бил за 15-годишна българка на "Витошка".

Впрочем как така при тях нещата винаги опират до защита на педофилията?

Основната опорка, разбира се, е деморализацията - протестът нямало да постигне нищо, щяло да има много шум и после нищо и какво ли още не. Нека си дадем ясно сметка - това са лъжи, с цел да се подкопае обществената енергия и да се спасят 24-годишните мъже, които искат да задяват 15-годишни български момичета. Десетки хиляди души по центъра на София са ясен знак за политиците, че е в тяхна полза да са на наша страна и че няма да седим на дивана и да ги оставим да правят, каквото си искат. Това е ясна червена линия, че дори българинът, който трудно се вдига да прави нещо, ще се задейства, когато има опасност за децата му.

Дори само тези редове, които пиша в момента, имат коренно различна тежест, когато се видяха десетките хиляди души, споделящи принципите да защитим България. По същия начин ще окрили всеки разумен човек да повдига въпроса, а хора във властта, които са смазани от мощта на НПО-та и лайнометски медии, да застанат на страната на народа. 

Същевременно ще оголи и изобличи всеки, който мрази България и няма да позволи да бъде скрито от нас това, което се случва. Пък кой знае? В Ел Салвадор революцията против наложените отвън соросови идеи се случи именно от подобна млада, гражданска енергия против престъпността. 

Следващият протест е във вторник, от 18:00 ч., в "Овча купел". Ако в един квартал на София се събере сериозен брой граждани против мигрантите, инерцията няма да може да бъде спряна. Междувременно не можем да позволим да спираме - да говорим, да обсъждаме, да изобличаваме случващото се. Нека истината и разумът възтържествуват.

Автор: Виктор Блъсков

trud.bg

3 Коментара

Гражданка

преди 1 месец

Няма да е зле да дойда и малко рокери, да им побръмчат малко с моторите около бежанския лагер

Коментирай

Диди

преди 1 месец

Това беше протест спуснат от правителството 7 много жалко ,че сте слепи за всичко това. Отклоняват ви вниманието от тях самите,които са истинските виновници за наличието на мигранти. Това не са обикновени бежанци от войната.Това са специално обучени , инструктирани и внедрени от Запада талибани ,да дестабилизират обществото и да развържат ръцете на управляващите за последващите репресивни действия срещу нас.Няма да се впуска в подробности какво ни готвят. ПРАВИЛНИЯ ПРОТЕСТ ТРЯБВА ДА ИЗМЕТЕ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЗА ДА ИЗЧЕЗНАТ МИГРАНТИТЕ

Коментирай

Диди

преди 1 месец

Това беше протест спуснат от правителството и много жалко ,че сте слепи за всичко това. Отклоняват ви вниманието от тях самите,които са истинските виновници за наличието на мигранти. Това не са обикновени бежанци от войната.Това са специално обучени , инструктирани и внедрени от Запада талибани ,да дестабилизират обществото и да развържат ръцете на управляващите за последващите репресивни действия срещу нас.Няма да се впуска в подробности какво ни готвят. ПРАВИЛНИЯ ПРОТЕСТ ТРЯБВА ДА ИЗМЕТЕ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЗА ДА ИЗЧЕЗНАТ МИГРАНТИТЕ

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.