Инфантилите от второто място започнаха скечовете

https://svobodnoslovo.eu/komentar/infantilite-ot-vtoroto-myasto-zapochnaha-skechovete/54254 SvobodnoSlovo.eu
Инфантилите от второто място започнаха скечовете

Инфантилите от второто място започнаха скечовете - първият е, че правят отделни заседания на ръководствата си, вторият е, че ПП няма да подкрепи правителство на ГЕРБ. Това изявление на двете ПП-та беше израз на изключително унижение и незачитане на коалиционния партньор. Чудя се дали само на шашми ги учат в този Харвард, няма ли обучение по протокол, етикет, култура на партньорството. Убедих се, че на тези две ненаиграли се деца, случайно попаднали на държавния връх, отчетливо им липсва социален и емоционален интелект, за рационалния не зная.

Тук е мястото да отбележа нещо и да 

“старите муцуни”. Да, имаме ги в нашата формация, но те са на космическа висота - с опит, интелект и разум. Пък и да не забравяме, че генерал Атанасов е повече от 25 години в политиката, Христо Иванов - повече от 10 /беше и министър на Борисов/, Кирил Петков е от учредителите на Да, България, а Асен Василев беше в първото служебно правителство на Плевнелиев. Млади и непознати, а? А за депесарите и бесепарите да не говорим. Древни като динозаври и напомръдваеми като сфинксове. Е, всъщност се местят понякога от партия в партия. Примери колкото щеш - най-яркият е Нинова - от топ тъмносин приватизатор по времето на Костов, става ярък тъмночервен кадър и “лидер” на БСП , на когото всички пречат и т.н. Има в моята наука един термин - псевдология фантастика. Не, не е проява на тежка патология, просто човекът обича да послъгва😊 Съществена черта на този феномен е наблюдаваната тенденция в историите лицето да бъде или "герой", или жертва на обстоятелствата. 

Сещам се за поне още двама-трима от изборните победители, на които фантастната псевдология никак на е чужда, напротив - пасва като кристално пантофка към крака на Пепеляшка…..но до 12 часа, а след това знаете какво се случва, нали😂

Цветеслава Гълъбова 

1 Коментара

Зелена брада

преди 1 година

Д-р Гълъбова, блестяща, както винаги. Ако в Левицата има повече като нея и Паскалев, ще са в челната тройка на избори.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.