Искам ясно да посоча - за Украйна Западът НЯМА МИЛОСТ!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/iskam-yasno-da-posocha-za-ukrayna-zapadat-nyama-milost/122266 SvobodnoSlovo.eu
Искам ясно да посоча - за Украйна Западът НЯМА МИЛОСТ!

Украинският парламент отмени изборите за президент и парламент догодина с мотива, че те трябва да се проведат след като войната свърши. Това е фактическо обричане на Украйна на смърт. Войната е свършила, тя никога не е започвала за някакъв успех на Украйна в нея, както настоява Западът.

Урсула казва, че независимо, че нямат успех на фронта, украинците трябва да продължат и подкрепящите ги, като България, трябва да ги подкрепят, въпреки, че губи. Това е логиката на Смъртта!

Дори на гладиаторите в Древния Рим се е полагало правото на помилване. Искам ясно да посоча - за Украйна Западът НЯМА МИЛОСТ! За да не потъне авторитета на сенилните старци, на европейските урсули, демони с човешки лица, украинците трябва да измрат до крак. Това означават последните събития около Украйна. Не искам да отварям ничии слепи очи, говоря на виждащите и разбиращите.

От един от най-важните информационни канали в Телеграм научаваме, че броят загинали украинци е основната причина за борбата между Залужни и Зеленски, научаваме също, че точната бройка Зеленски е СКРИЛ дори от САЩ, Пентагона и Конгреса. Генерал Залужни е оповестил цифрата 923 561 души безвъзвратни загуби на украинската армия към 20 ноември 2023 година.

Американците са смятали, че с оръжията, технологиите и логистичната и физическа подкрепа жертвите трябвало да са наполовина. Но не са! А и дори да са наполовина, тези хора си играят с цифри за милион украинци жертви на тази безумна, безсмислена и фактически ненужна война, която се състоя нарочно, заради безумните планове на моите приятели ГЛОБАЛИСТИТЕ, демоните на света.

Анастасия Гешева

11 Коментара

има още са патим

7 months before

Ционизмът не смята да се отказва. И други чужди ръце ще бъдат изгорени от горещите картофи. Дано се разминем само със счупени прозорци

Коментирай

КЕШ

7 months before

Добре е автурката ВСЯКА ВЕЧЕР да проверява под леглото си за ГЛУБАЛИСТИ-ДЕМОНИ.

Коментирай

Мечо Пух

7 months before

Жертвоприношение на с@таната, тяхния бог- б@ал. Те са в екстаз от това жертвоприн@шение.

Коментирай

Вълк

7 months before

Кешовия- искаш възмездие ли?! Ще видим от къде ти е кеша….!!! Като му дойде времето.

Коментирай

Благодаря

7 months before

Сатанистите от евроатлантическия ад са готови да унищожат целия свят за да осигурят благополучие. Само като си помисля, че нашият народ не разбира тази очевадна истина и продължава да подкрепя на изборите евроатлантическите проституиращи се партии. Вразумете се сестри и братя! Не се поддавайте на манипулация. Свободата, за която умряха десетки хиляди трябва да се защитава. Свободата се намира на дулото на пушките!!!

Коментирай

Вълк

7 months before

Скоро ще ги видим. Гледката няма да е приятна.

Коментирай

Тая тъпа Слива пише ли, пише . . .

7 months before

За кого се мори тъпата бабичка, не знам . . . То, поне някаква файда да имаше от нейните небивалици . . . Ама, йок . . . :)

Коментирай

Гешева . . .

7 months before

Как са извънземните . . . Сиви, бели, зелени . . . Ще ги видим ли вече или още е рано . . . Не за друго, ама да знам дали да приготвям киселото зеле тая година или ще ям извънземния бахур . . . ? ? ?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.