Искат да атакуват Крим, което е самоубийствено намерение и за Украйна, и за Европа, дори и за САЩ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/iskat-da-atakuvat-krim-koeto-e-samoubiystveno-namerenie-i-za-ukrayna-i-za-evropa-dori-i-za-sasht/44182 SvobodnoSlovo.eu
Искат да атакуват Крим, което е самоубийствено намерение и за Украйна, и за Европа, дори и за САЩ

Както вече казах, гледаме първата в историята танкова информационна война. Западните медии чрез тоталната си цензура не само за новините, но и за характера на нещата (бялото го очернят, а черното го избелват) повишават интереса към темата, която служи за основен параван за прикриване на всички престъпления – войната в Украйна. Но не казват, че изпращането на танкове от западните държави е чиста бутафория с оглед евентуалното обръщане на войната в полза на Запада чрез Украйна. Ето защо твърдя, че за пореден ежедневен път ставаме свидетели на промиване на мозъците чрез информация. Тук там се промъкват числа, че танковете щели да отидат в Украйна след 3, 4, 5 месеца, че обучението на персонала ще отнеме време и прочие подробности, които излишно затормозяват потребителите на медиен паралелен комфорт.

Ясно е какво искат да направят, не го крият.

Искат да задълбочат войната на украинците като ги лъжат, че могат да победят Русия. Абсолютно същото насаждат и на европейците, че могат да победят Русия. Искат да крият всички видове кризи и катастрофи, които безумното управление на кадрите на ДД причини на довчера цивилизования Запад, разпада на държавността и човешката цивилизация там.

Искат да атакуват Крим, което е самоубийствено намерение и за Украйна, и за Европа, дори и за САЩ.

И знам какво не искат.

Не искат никой да разсъждава какво ще е положението след 3, 4, 5 месеца на Запад! Дали ще е същото или не. Аз твърдя, че далеч няма да е същото, че танковете им да свършат някаква работа преди да изгорят в огъня на руските оръжия.

И зад всичко това стои смъртта на стотици хиляди украинци, които ще продължат да умират за западните ценности.

Анастасия Гешева

https://pogled.eu/

7 Коментара

Bad Face

преди 1 година

Съединените щати призоваха украинците да се борят докрай, за европейските ценности, за правото да бъдат гейове.

Коментирай

Добрин Пенчев

преди 1 година

САЩисаните КРАВАРИ ще Ядат и Дървото и Члена! Те са ПАРАЗИТИТЕ, които Разпалват 2 (две) Световни ВОЙНИ в Европа! Много Скоро ще Бъдат ЗАЛИЧЕНИ от лицето на ЗЕМЯТА!

Коментирай

Ina

преди 1 година

Ха, ха. Толкова ли глупава е аудиторията на Поглед, че й се обяснява, че украинците ги убива Европа!??? Пълна помия е този сайт.

Коментирай

Ина

преди 1 година

Брех, тази Леля Сийка Гешева - сигурно е братовчедка на Гешев! Много ги разбира военните работи - направо е за командващ армия!... Тя така ще командва, че жертвите ще са само и непременно от отсрещната страна...

Коментирай

Остап Бендер

преди 1 година

Къде е цензурата и дезинформацията на колективния запад, че не разбрах? Украйна е нападнала режима на путин ли, или той е започнал война? Всичко друго е без значение на фона на такова прекрасно действие. Да благодарим на асвабадителя на своите си хора.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.