Историята на една брутална лъжа:

https://svobodnoslovo.eu/komentar/istoriyata-na-edna-brutalna-lazha/129298 SvobodnoSlovo.eu
Историята на една брутална лъжа:

Може да бъде изображение с 2 души, автомобил и текст, който гласи 'настимир ананиев Follow строителството на завода за електромобили 8 ловеч започна. до края на 2023 трябва ga бъде произведена първата серия електромобили, a серийното производство ga започне през 2024 инвестицията бе договорена npegu година om кирил петков германската компания Next.e.GO. планира се ga бъдат разкрити около 1000 работни места, kamo e предвидена обучение на всички kagpu. технологията на работа в завода ще позволи ga ce произвеждат електрически автомобили на достъпна цена. #биткатапродължава #бъдипромяната промяната MADE IN BG'

Историята на една брутална лъжа:

- през юли 2021 Кирчо “Промяната” обявява производство на електромобили в България през 2023 г. И маха от някаква кола за снимка.

- през август 2022 Настимир Ананиев от “Промяната”, син на комунистическата баронеса от 90-те години Нора Ананиева /и тя е от “промяната”, ама през 1944 г./ щедро ръси захарни подробности върху лъжите на Кирчо.

- през 2023 година нищо не се случва, защото така е винаги с лъжите - нищо не се случва.

- през март 2024 година компанията официално обявява фалит - да, същата компания, дето щяла била да строи завод за ел-автомобили с 1000 работни места.

Фалито и финито - поздрави от Кирчо.

Които са гласували за този лъжец - могат да му помахат и да го попитат колко ни струеа на всички нас, данъкоплатците, тази брутална електрическа лъжа.

И конкретно - колко милиона е дала българската държава през 2021 година с Кирчо като министър на икономиката за подпомагане на бъдещото и никога неслучило се производство.

Къде са отишли тези пари - може да се досетим.

С фалита на компанията - “случаят е приключен, забравете”.

Затова говоря от лятото на 2020, че всичките жълтопаветни фестивали и всичките гастролиращи “харвардски” палячовци ще ни струват твърде, твърде скъпо.

И понеже съм го говорил - и ме плюха брутално тогава как съм бил “гербаджия”:))) - затова днес имам право да говоря и да го припомня.

Ето го лъжецът, чието място е в затвора, а не в парламента.

Е, само той да беше - ще кажете вие.

И ще бъдете прави.

Затова битката наистина продължава - битката срещу най-зловещите крадци в новата ни история.

Александър Урумов

4 Коментара

Андрей К

преди 1 месец

Е, че по-зловещ крадец от Бойко Борисов има ли?

Коментирай

Настапир,Криптомир,Педерасомир Педофил АНАЛниев

преди 1 месец

Има , има и се казват ася васкова педерасткова от Хасково и мангала киро-дупнишкия циганин.

Коментирай

Милан Колев

преди 1 месец

Господин Урумов, никак не ми е симпатичен този Нестимир, но в интерес на истината, за която се борите Нора Ананиева няма син, а само една дъщеря.Хайде да оставим поне мъртвите на мира.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.