ИТН КЛЕКНА? ИЛИ САМО ПРИКЛЯКВА?

https://svobodnoslovo.eu/komentar/itn-klekna-ili-samo-priklyakva/136211 SvobodnoSlovo.eu
ИТН КЛЕКНА? ИЛИ САМО ПРИКЛЯКВА?

ИТН КЛЕКНА? ИЛИ САМО ПРИКЛЯКВА?
След срещата с ГЕРБ-СДС Тошко Йорданов от ИТН съобщи, че са изслушали идеите на ГЕРБ, но ще трябва да ги обсъдят и да помислят (?!).

"Ние сме "за" експертен кабинет. Но от идеята за експертен кабинет до реализацията му има твърде много работа. Още нямаме отговор на тези въпроси. Имена не са обсъждани, чухме идеите на ГЕРБ за управленска програма по сектори, разговорът беше конкретен, не общ. Ние споделихме някои наши приоритети и това е", посочи Йорданов. 
Поведението на бардовете на Славчо Тр. е хлъзгаво и лепкаво. В сравнение с поведението на "Величие", БСП и "Възраждане", хората на Славчо Тр. будят съжаление и очаквана насмешка.

Любомир Кольовски

3 Коментара

Ххахахха

2 months before

Тези вървят към политическо самоубийство.

Коментирай

Крис

2 months before

Ако ИТН решат да се включат в доизпирането на Борисов и Пеевски, няма да видят повече парламента отвътре. Чудно как хората не си вземат поука. Който се коалирал с Борисов, добро не е видял. Но Балабанов може отново да се вживее в ролята на парламентарен репортер. Жалко. Но се радвам, че не гласувах за тях.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.