Измъкването от зоната на комфорт на народа ни е задължително условие за вземането на адекватни решения

https://svobodnoslovo.eu/komentar/izmakvaneto-ot-zonata-na-komfort-na-naroda-ni-e-zadalzhitelno-uslovie-za-vzemaneto-na-adekvatni-resheniya/109949 SvobodnoSlovo.eu
Измъкването от зоната на комфорт на народа ни е задължително условие за вземането на адекватни решения

Наблюдавайки вчерашните кулинарни изстъпления на многострадалния ни народ, си мисля, че имаме шанс да се преборим за свободата и независимостта си, само ако те са пържола или пуснато на промоция олио в Кауфланд.....Не разбирам как не разбирате, че с подписки, мирни шествия и гласуване няма как да се преборим с брутални и алчни властолюбци, които владеят цялата държава. И не, не говоря за нашите политици, които са просто маши. Добре заплатени, но маши.

Измъкването от зоната на комфорт на народа ни е задължително условие за вземането на адекватни решения. И ако не го направим доброволно, ще стане зорноволно, защото светът се променя и никой няма да позволи да го гледаме от кръчмата и дискотеките и да хвърляме салфетки в знак на радост и да пишем яростни постове във фейсбук, гневни на това, което се случва. Историята следва естественият си ход. Дали с нас или без нас ще се случи, за човечеството няма особено значение. А единствено за България. Ако са останали БЪЛГАРИ! Не български граждани, а БЪЛГАРИ!

Елена Гунчева-Гривова

5 Коментара

Купих си 5 000 евро за джобни ...

преди 4 месеца

Че не се знае в тая еврозона ... Избегнах банковия превод за 10 000 лв. и съм много доволен от себе си ... Само се чудя как да диверсифицирам - 50:50 или 33:33:34 ... Съвет ... ???

Коментирай

Все пак, като бивш служител на ЕЦБ, се опитвам да приемам и чужди мнения ...

преди 4 месеца

Независимо колко са тъпи ... Така че, имате ли някакво мнение по този въпрос ... ???

Коментирай

Обикновено диверсифицирам в злато : евро : недвижими имоти ...

преди 4 месеца

Но не съм сигурен, че съм на права линия .. Идеи ???

Коментирай

Иначе статията е добра ... Почти няма правописни грешки ..

преди 4 месеца

Иначе, Вие сте моят любим автор, от когото се разтоварвам .. "да пишем яростни постове във фейсбук, гневни на това, което се случва... " - Яко, кърти мивки ... Сама ли го измислихте ...

Коментирай

Или някой по-интелигентен помагаше ..

преди 4 месеца

???

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.