Измъкването от зоната на комфорт на народа ни е задължително условие за вземането на адекватни решения

https://svobodnoslovo.eu/komentar/izmakvaneto-ot-zonata-na-komfort-na-naroda-ni-e-zadalzhitelno-uslovie-za-vzemaneto-na-adekvatni-resheniya/109949 SvobodnoSlovo.eu
Измъкването от зоната на комфорт на народа ни е задължително условие за вземането на адекватни решения

Наблюдавайки вчерашните кулинарни изстъпления на многострадалния ни народ, си мисля, че имаме шанс да се преборим за свободата и независимостта си, само ако те са пържола или пуснато на промоция олио в Кауфланд.....Не разбирам как не разбирате, че с подписки, мирни шествия и гласуване няма как да се преборим с брутални и алчни властолюбци, които владеят цялата държава. И не, не говоря за нашите политици, които са просто маши. Добре заплатени, но маши.

Измъкването от зоната на комфорт на народа ни е задължително условие за вземането на адекватни решения. И ако не го направим доброволно, ще стане зорноволно, защото светът се променя и никой няма да позволи да го гледаме от кръчмата и дискотеките и да хвърляме салфетки в знак на радост и да пишем яростни постове във фейсбук, гневни на това, което се случва. Историята следва естественият си ход. Дали с нас или без нас ще се случи, за човечеството няма особено значение. А единствено за България. Ако са останали БЪЛГАРИ! Не български граждани, а БЪЛГАРИ!

Елена Гунчева-Гривова

5 Коментара

Купих си 5 000 евро за джобни ...

преди 11 месеца

Че не се знае в тая еврозона ... Избегнах банковия превод за 10 000 лв. и съм много доволен от себе си ... Само се чудя как да диверсифицирам - 50:50 или 33:33:34 ... Съвет ... ???

Коментирай

Все пак, като бивш служител на ЕЦБ, се опитвам да приемам и чужди мнения ...

преди 11 месеца

Независимо колко са тъпи ... Така че, имате ли някакво мнение по този въпрос ... ???

Коментирай

Обикновено диверсифицирам в злато : евро : недвижими имоти ...

преди 11 месеца

Но не съм сигурен, че съм на права линия .. Идеи ???

Коментирай

Иначе статията е добра ... Почти няма правописни грешки ..

преди 11 месеца

Иначе, Вие сте моят любим автор, от когото се разтоварвам .. "да пишем яростни постове във фейсбук, гневни на това, което се случва... " - Яко, кърти мивки ... Сама ли го измислихте ...

Коментирай

Или някой по-интелигентен помагаше ..

преди 11 месеца

???

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.