Кабинетът Денков - Габриел учредява ново ведомство - Министерство за управление на въздушните маси и поривите на вятъра

https://svobodnoslovo.eu/komentar/kabinetat-denkov-gabriel-uchredyava-novo-vedomstvo-ministerstvo-za-upravlenie-na-vazdushnite-masi-i-porivite-na-vyatara/122394 SvobodnoSlovo.eu
Кабинетът Денков - Габриел учредява ново ведомство - Министерство за управление на въздушните маси и поривите на вятъра

Кабинетът Денков - Габриел учредява ново ведомство - Министерство за управление на въздушните маси и поривите на вятъра.

Чиновниците ще проследяват движението на ваглеродните емисии и фините прахови частици и ще ги пренасочва, когато застрашават територията на Бълтгария от посока САЩ, Индия, Китай, Русия и Турция. Министерството ще съдейства и на Столичната община, когато въздухът в центъра на София се замърсява от движението на старите автомобили.

Предлага се министерството да бъде оглавявано ротационно от жената на Лорер и съпругата на Кире - Линда. Спеиална дирекция ще наблюдава процесите на изгаряне на стари дрехи и износени автомобилни гуми в маргинализираните махали в по-големите градове и села.

Любо Кольовски

1 Коментара

Бате Винету

преди 5 месеца

Във връзка с последния повей на вятъра - дигитализация, цифровизация, евроатлантическа криворазбрана цивилизация, Към Министерството на електронното управление ще има нова "Дирекция за изграждане на канализация". Така ще се "усвоят" още милиони защото бюджета ще се удвои. Ще се отворят нови работни места в министерството. Ще имаме и нов мотивационен девиз:" Чрез канализация към дигитализация в новия век!"

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.