Както постъпиха с паметника, така възнамеряват да постъпят и с въвеждането ни в свръхзадлъжнялата еврозона

https://svobodnoslovo.eu/komentar/kakto-postapiha-s-pametnika-taka-vaznameryavat-da-postapyat-i-s-vavezhdaneto-ni-v-svrahzadlazhnyalata-evrozona/123642 SvobodnoSlovo.eu
Както постъпиха с паметника, така възнамеряват да постъпят и с въвеждането ни в свръхзадлъжнялата еврозона

Както постъпиха с паметника, така възнамеряват да постъпят и с въвеждането ни в свръхзадлъжнялата еврозона. 
След това ще ни въвлекат във война, а веднага след като не ни оставят никаква възможност да преживеем “управлението” им - ще си заминат по островите. 

Това е в главите им, но инак ще стане. Може да се каже, че усета за онзи миг, в който ще започнат разследванията и ще се възцари справедливостта ме държи в настоящите мрачни дни.

Не е жажда за възмездие - справедливост искам. Нищо повече от това. 
Стремежът към справедливост е основна човешка добродетел. Тя не е подмножество на страха - каквото се явява възмездието. Проявление на любовта е, защото е израз на онова, което наричаме “правда”.

Христо Христов

1 Коментара

Вълк

преди 4 месеца

Шъ мъ извините, ама нямам никаква любов към садисти серийни убийци и немамам никъв срам да искам възмездие- подобаващо за садисти масови убийци! Възмездие! Точка! П.П.- малко ще им е само възмездие!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.