Какво стана с прочутите 600 или 1000 страници, преведени от испански и оставени на разположение на всички депутати в деловодството на парламента?

https://svobodnoslovo.eu/komentar/kakvo-stana-s-prochutite-600-ili-1000-stranici-prevedeni-ot-ispanski-i-ostaveni-na-razpolozhenie-na-vsichki-deputati-v-delovodstvoto-na-parlamenta/113786 SvobodnoSlovo.eu
Какво стана с прочутите 600 или 1000 страници, преведени от испански и оставени на разположение на всички депутати в деловодството на парламента?

Какво стана с прочутите 600 или 1000 страници, преведени от испански и оставени на разположение на всички депутати в деловодството на парламента? Някой народен избраник прелисти ли ги, прочете ли ги, разказа ли какво е видял в материалите по "Барселонагейт"?

Какво стана с разследването на атентата срещу бившия, а тогава действащ главен прокурор Гешев?

А, да! Всичко е под прокъсаното килимче, редом до "Ало, Ваньо!", разследването на кюлчетата, пачките с по 500 евро, чувалите с пари, изнесени от една банка, инхаус обирите, Мата Хари и Хари Мата... Пунта мара. Ала-бала.

Любо Кольовски

2 Коментара

Глас народен

преди 2 месеца

Боко ТИКВАТА трябва да бъде обесен веднага, без съд и присъда! Той е национален предател, долнопробен лъжец, и нагъл крадец!

Коментирай

Glienicke Bridge.

преди 2 месеца

Хвърлиха ни да се пеним за 3 март Сарафов откри неритмичността на прокуратурата, от което дишането на Борисов стана ритмично. ВСС съдии като яйца от щастливи кокошки ги сложиха в хладилник за 6 месеца, нищо че са развалени, вместо оперативно да се видят зависимостите им. Прегрупиралият се Сарафов се занимава с работното време на прокурора, няма да се гласува имунитета. А, да! Дамата от герб шеф на комисията по превенция и противодействие на корупцията в нс няма време за борба с корупцията, шото трябва да ходи 2 пъти седмично на козметика. Е, те така!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.