Капачки за бъдеще ли? Само да удари часа и ще съберем всичките...капачки

https://svobodnoslovo.eu/komentar/kapachki-za-badeshte-li-samo-da-udari-chasa-i-shte-saberem-vsichkitekapachki/3628 SvobodnoSlovo.eu
Капачки за бъдеще ли? Само да удари часа и ще съберем всичките...капачки

Инициатива "Капачки за бъдеще"!

Представяте ли си докъде ни докараха тия олигофрени? Цял един хилядолетен народ с огромни залежи на всички блага под краката си ще събира капачки и кенчета, за да му купят няколко бройки нискокачествена медицинска техника.

И въпросната "инициатива" се рекламира по всички видове разкапани медии. Нима не от нашите общи данъци се отделят и ограбват едни 7 милиарда годишно от които ние нищо не виждаме като здавна грижа.

Някой от вас знае ли за какво точно се ползват тези пари, след като знаете много добре, че влезете ли в ръцете на докторите вие си плащате всичко от джоба. Даже си и предплащате и надплащате - преди да си умрете напълно здрави!

Защо се оставяте в ръцете на умнокрасивитета, който през разни псевдо фондации ви правят "инициативи за щастие"? Всякакви! Тези нискочели биологични единици, които ви ограбват по всички възможно начини като са присвоили сто процента от социалните дейности в държавата. Да ви кажа ли резултата? Ами един от тях са домовете за стари хора, които са превърнати в машини за ограбването им и скорошното им екзекутиране по изградени съвършени модели. Да сте чули някой да разследва и повдига обвинения на лица работещи на такива места? Няма.

Капачки за бъдеще ли? Само да удари часа и ще съберем всичките...капачки. Нито една няма да остане несъбрана.

Николай Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.