Категорично ГЕРБ не е дъното!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/kategorichno-gerb-ne-e-danoto/2981 SvobodnoSlovo.eu
Категорично ГЕРБ не е дъното!

Вестник Труд, олигархически враг на сегашната власт, за която аз нямам конкретна дума, върши добра работа като разравя мръсотията на новодошлите измамници. За тази власт нямам как нкрерна дума, защото те не са нищо, нито партия, нито идея, нито програма, нито път и посока. Нищо не са! Шепа обществено опасни луди, които някой постави начело. Те имена нямат, биографии нямат и титли нямат. България е много повече от всички тях взети заедно, повече и от тези, които ги поставиха и ги крепят като в гипс, защото без гипс, тези моментално ще изтекат в канала.

Та, вестник Труд днес има пореден материал против олигархическия кръг Капитал, който се възцари на върха на България. От този материал разбирам две важни неща, които подозирах, вече съм сигурна.

Овладяването на Български пощи е строго регламентирана хибридна война срещу България и българския народ.

Чрез съсипването им , кръгът Капитал се кани да превземе 100 милиона от Плана за възстановяване от ЕС.

Чрез тези милиони кръгът и силите, на които служи, световните глобалисти, смятат да контролират изборите в следващите 10-15 години. Чрез машините за гласуване и още много трикове.

Емоция тук не влагам.

Само хладна пресметливост и режещ ум!

Първият ми извод е, че отново нито за миг не съм се излъгала в преценката си за болния и компанията му, от първия миг, в който ги видях, за което се поздравявам! Тези са свирепо по-алчни, по-глупави и по-опасни от ГЕРБ. Тези затова така жестоко се бориха с още по-тъпите европейски чиновници за Плана за възстановяване, който направиха по най-левашкия начин. За да вземат веднага много милиони. ГЕРБ го бяха приготвили този план, но довършителната работа по него показа, че ГЕРБ са академици в сравнение с тази паплач от Харвард!!! Което е присъда, присъда.....за тях и всички, които ги харесаха и подкрепиха, някои все още ги подкрепят, което показва, че съзнанието им тежко потъва надолу, вероятно необратимо.

Вторият ми извод е, че всички, които се докоснаха до това управление с тези, са политически трупове до един без изключение. От президента до последната пиарка.

Третият ми извод е, че отново не се обърках, когато преди година твърдях, че една задкулисна група заменя друга и всички служат на едно и също нещо - американската дълбока държава. Всички възмутени общественици, пиари, журналисти, които преди година имаха обилни реакции срещу Бойко и ГЕРБ, които мнозинство на помислиха за голям национален отбор за възраждане на България от мафията, се оказаха обикновени клакьори на другия мафиотски клон. Няма да ги изреждам по именно, само ще кажа, че тези общественици, които наистина служат на националния дух и работят за него, се броят на пръстите на ръцете и вече оформиха един списък.

Виждам, че всички, които бяха "опозиция" на Бойко, се оказаха точно това - слуги на други босове.

Четвъртият ми извод е по-дълбок.

Войната глобализъм-антиглобализъм в България е особено тежка и сложна!

Ние сме арена на много тежки сблъсъци на този фронт. Щом като е възможно на власт да бъдат поставени буквално от кол и въже хора, събирани без никакъв принцип, които имат единствената задача да прокарат смъртта у нас, значи България е тежък плацдарм.

Започнаха хората да се усещат!

Не казвам, че е късно, но е много закъсняло! Пораженията са жестоки.

За тази власт имам да кажа следното.

Политическа грамотност - 0.

Политическа далновидност - -5.

Политическа адекватност и реакция - 0.

Политическа подготовка и способности - 0.

Политическа дипломация - -10.

Политическа социална грамотност - -10.

Управленски качества - -10.

Геополитическа грамотност - 0.

Геостратегическа грамотност - 0.

Това е моята оценка за зайчарника на Шваб.

Категорично ГЕРБ не е дъното!

Овладяването на Български пощи от Харвард е много опасен ход, който ще доведе България до нови висини на дъното. Зад този ход стоят болните глобални сили.

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.