Киро Идиота е най-опасният човек в политиката, който сме имали в Прехода!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/kiro-idiota-e-nay-opasniyat-chovek-v-politikata-koyto-sme-imali-v-prehoda/117750 SvobodnoSlovo.eu
Киро Идиота е най-опасният човек в политиката, който сме имали в Прехода!

Киро Идиота е най-опасният човек в политиката, който сме имали в Прехода! Без никакво съмнение за мен. Много по-опасен от Бойко Борисов. Това ще се докаже с времето. Всички лоши неща у Бойко, Киро ги носи, плюс абсолютно безродие и съучастие в желанието за физическо и психологическо унищожение на България.

Радвам се, че бързо продължава отрезвяването по отношение на ПП и лично на Киро. Единици познаха в него това, което той е, при първия поглед. Радвам се, че сега проглеждат малко по-умните. Специално искам да обърна внимание, че Киро не е проект на Румен Радев. Той е проект на американската Дълбока Държава, чрез демократическата партия, спуснат у нас от Херо Мустафа, а Румен Радев е просто единствената видима част на този айсберг. Киро е посочен от Джо Байдън лично за премиер на България.

Киро и ПП са изявление на радикалния глобалистки либерализъм, който си е поставил за цел дехумацизацията на света. Това е генезисът на ПП и затова, въпреки феноменалните недостатъчности на лицето Киро, той все още управлява голяма част от случващото се и за сметка на народа е ПАЗЕН ОТ НСО, ВЪПРЕКИ ЧЕ НЯМА НИКАКЪВ ДЪРЖАВЕН ПОСТ. Румен Радев просто е изпълнил заповед за инсталиране на ПП във властта. Не съм сигурна, че скоро ще се отървем от него. За да стане това, трябва Байдън да падне от власт или Русия да превземе Киев. Иначе нямаме много шансове. И това, че Херо Мустафа била разжалвана заради некадърността на ПП, може и да има доза истина, но новият посланик продължава да работи чрез тях и лично чрез Киро. Следователно, нищо не се е променило.

Иначе протестите у нас са задължителни! Тези хора са получили заповед да унищожат икономическия ресурс на България.

Анастасия Гешева

11 Коментара

Васко

преди 1 месец

Уважаема , Анастасия! Напълно споделям виждането и израза за Киро тъпото. Не съм съгласен , обаче с мнението за ,,главнокомандващия,,.Не е логично да знаеш , че врагът посяга да превземе родината ти и ти да му дадеш власт да направи това.. Такъв ,, главнокомандващ ,,е просто марионетка.За мен ,това е предател.

Коментирай

Васко

преди 1 месец

Да ,допълня Дали Байдън ще падне от власт не е толкова важно . САЩ се движат с бързи темпове към пропастта.По - сигурно е че , Русия отново ще бъде победител .

Коментирай

Рогъ

преди 1 месец

Не е киро опасният,а ние сме опасните за себе си,защото той е сред нас.

Коментирай

milka_59

преди 1 месец

Съжалявам не киро простото е опасен,а б.б. и най вече делян змеевски.

Коментирай

панчо виля

преди 1 месец

Не ми харесват внушения, че харварсецът бил по-вреден и по-опасен от тиквата. Не ми харесва изобщо това забравяне и затъмняване на противния простак разплут до чекмеджето с кюлчетата и пачките. Не мога да се примиря че този гнусен примат, който се кичеше с генералска униформа, както и наследилия го канадски пласьор на хапчета възсядаха държавата в резултат на безогледна изборна измама, за която никой не възразяваше и всички претендиращи за опозиция безропотно преглъщаха и продължават да преглъщат за да продължава тази безсрамна манипулация до безкрай. А резултатът е видим. Насаденият с изборна шашма негодник прави всичко каквото му се нареди и единствената му грижа е да запази стола си възможно по-дълго. Толкова ли е сложно да се разбере, откъде и как започва всичко и какво трябва да се направи за да се спре този погубващ страната завой към затриване?

Коментирай

До Панчо виля

преди 1 месец

Глупак ,При Бойко живеехме хиляди пъти по добре,а сега от три години сме в калта и ядем боклуци,благодарение на този МАЛОУМНИК КИРО

Коментирай

БЛАГОИЗТЕЗАР

преди 1 месец

ПАНЧО,ТИ,СИ,ПРОСТО,СЕЛСКА,ВИЛА,А НЕ,ВИЛЯ

Коментирай

кирУ и тиквоЧАТ от с. банкИ(софиЙско)

преди 1 месец

ЧОВЕЦИ!!!ТА ТОВА СА ПРИРОДНИ НЕДОРАЗУМЕНИЯ,които ПРОДЪЛЖАВАТ ДА РУШАТ ДЪРЖАВАТА!!!

Коментирай

кирУ и тиквоЧАТ от с. банкИ(софиЙско)

преди 1 месец

ЧОВЕЦИ!!!ТА ТОВА СА ПРИРОДНИ НЕДОРАЗУМЕНИЯ,които ПРОДЪЛЖАВАТ ДА РУШАТ ДЪРЖАВАТА!!!

Коментирай

друг индианец

преди 1 месец

Опитът на червените индианци е доказал,че в случаи като този,по-опасни(даже най-опасни),за страната си,са белите туземци!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.