Колега, Радев Румен, колко "лица" имате?

https://svobodnoslovo.eu/komentar/kolega-radev-rumen-kolko-lica-imate/52553 SvobodnoSlovo.eu
Колега, Радев Румен, колко "лица" имате?

Колега, Радев Румен, колко "лица" имате? Крим руски ли е? Няма да изпращаме повече оръжие и боеприпаси! В България ВСЕ ОЩЕ ИМА МАЛКА ЧАСТ С НОСТАЛГИЧНИ ЧУВСТВА КЪМ РУСИЯ! БРУТАЛНА РУСКА АГРЕСИЯ!

Знаете ли кой ги е изрекъл тези думи? На кое да Ви вярвам? На България и народа ли служите, поне според клетвата? Или някой Ви натиска "копчето" какво, кога, къде и как да говорите?

Много жалко за пагона, защото сте полагали три пъти клетва за вярна служба към БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. Като офицер един път преди 1990, втори път пак, като офицер след 1990 и трети път, като президент.

Службата и длъжностите са преходни, но каузата България и български народ са до тогава, докато има живи българи! България е била, е и ще бъде след мен и теб, Румене!

Позволих си да се обърна по този начин, защото се познаваме от десетилетия. България не е васал на когото и да е! Дръж се достойно и пази българската чест!

Димитър Шивиков 

9 Коментара

БОРБА

преди 1 година

Генерала с уважение към Васно, Но трябваше да прибавите ....Румене от село труд , гражданин не се става с лъжи. а с почтенност,родолюбие ,патриотизъм и т.н. в противен случай си оставаш селянин.

Коментирай

Унизително е дори да само се гледа

преди 1 година

как президентът се гъне. Адмирации за ген. Шивиков!

Коментирай

Иванов

преди 1 година

Какво да направи президентът бе генерале в държава в която цялото политическо съсловие се е кръстило евроатлантическо, когато всички политици се трепят в надпревара да се доказват колко ревностни продажници са. Другият ти колега генерал Атанасов му обяви вече "ИМПИЙЧМЪНТ" , банкянският мъдрец, и той генерал, не спира да се обеснява в любов на посланниците от Козяк. "Борисов към "Локхийд Мартин": Превъоръжаването на българската армия е основен приоритет на ГЕРБ" След като загроби по 200 милиона за стар модел Ф-16, но модернизиран на чертеж, ТУЛУПА се кълне, че само Локхиит Мартин трябва да е основен приоритет за ГЕРБ. Не виждам по крещящо, по скандално надупване на чуждите военни компании, когато години наред ползувахме руските изтребители Миг 29 по 10 милиона единия, и които и сега са все още в употреба. Когато един пожарникар, започне да определя насоките в БГ , майната и на държавата , че и на народа и.

Коментирай

Иванов

преди 1 година

Какво да кажем ген. Шивиков ?? Не знаехме до сега, че руската "железария" е единствената в света, която се обяви срещу Американската наглост. с какво е плашила Русия Европа, след разпадането на СССР. "Гяуров: България изпусна възможността да се отърве от съветската железария срещу модерно въоръжаване" В този материал има толкова простотии, такова обръщане на фактите, че е нетърпимо. Самото съществуване на НАТО след разпада на СССР е най-крещящото доказателство за това кой и защо воюва и срещу кого. Борел, дипломат номер едно преди месеци, реши, че мирът може да се постигне само и единствено след победа над Русия и нейното така мечтано разкъсване.

Коментирай

Иванов

преди 1 година

За потвърждение: " Reconnaissant que la guerre est perdue, l’« Occident » cherche une porte de sortie" Признавайки, че войната е загубена, Западът търси врата за изход. Le président américain Joe Biden est à Kiev aujourd’hui pour tenter de sauver son projet débile de destruction de la Russie par l’intermédiaire d’une guerre par procuration. Mais il n’a pas de bon moyen de s’en sortir. Un examen des médias « occidentaux » montre que l’inévitable issue de cette guerre est désormais reconnue. Les seules alternatives encore possibles sont soit de risquer une guerre nucléaire de grande ampleur soit de renoncer aux rêves d’hégémonie permanente de l’Occident. Чети бе народе, нашите медии са доказани пачаври.

Коментирай

иванов ТИ ДА НЕ СИ ..

преди 1 година

митко ЕСЕМЕСА(сегашният "военен" министър) БЕ,ЧЕ ТАКА "говориш"???МОЖЕ ЛИ "мостът ХЕМ ДА Е МОСТ,ХЕМ ДА НЕ Е??? - Е НЕ МОЖЕ!!!А КЛЕТВАТА,КЛЕТВАТА Е КЛЕТВА,КОЯТО СЕ ИЗПЪЛНЯВА БЕЗПРЕКОСЛОВНО!!!!КОЙТО е БИЛ В КАЗАРМА го ЗНАЕ!!!ОСТАНАЛОТО Е ПРЕДАТЕЛСТВО!!!КОЙ РАЗБРАЛ,РАЗБРАЛ,останалото е "МЪЛЧАНИЕ"!!!!

Коментирай

Иванов

преди 1 година

Не съм подръжник на никакви натовски генерали, Радев, Бойчето, Янев и гнома. Всички са се клели и са подивели.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.