Колкото и да не ни интересува какво се случва с прзидентските избори в Америка, трябва да признаем, че от този избор зависи кой ще управлява в България

https://svobodnoslovo.eu/komentar/kolkoto-i-da-ne-ni-interesuva-kakvo-se-sluchva-s-przidentskite-izbori-v-amerika-tryabva-da-priznaem-che-ot-tozi-izbor-zavisi-koy-shte-upravlyava-v-balgariya/129329 SvobodnoSlovo.eu
Колкото и да не ни интересува какво се случва с прзидентските избори в Америка, трябва да признаем, че от този избор зависи кой ще управлява в България

Колкото и да не ни интересува какво се случва с прзидентските избори в Америка, трябва да признаем, че от този избор зависи кой ще управлява в България. 

Видях репортаж в който дементното старче НЕ падна слизайки по самолетната стълба. Това е добър знак - най-после са му уцелили терапията за вестибуларния апарат. Слава на фармацевтичните компании (smiley) ! 

Не мога да кажа дали все още се ръкува с невидими за нас събеседници - просто не показаха по-дълго видео.

Факт е, че по време на управлението на Тръмп агресивната политика на Америка беше в застой.
Стискам палци да дойде миролюбив човек на този пост, че положението в световен мащаб хич не е добро.

Лилия Божкова

2 Коментара

Стига сте писали глупости!

преди 1 месец

Който да дойде на власт в САЩ,ще обслужва ДД и ВПК.И републиканците и демократите са лица на една и съща монета,така ще лобират по един или друг начин за американските бизнес интереси,а ние как ще подредим нещата зависи от заспалия ни народ.Какво очаквате ? Тръмп да дойде на власт и хоп в България всичко на другия ден ще е китка ли?Смешна история!

Коментирай

Иван Пеев

преди 1 месец

Глупости! Арменчетата се осраха, избягаха от православието, сега ще сложат чалмите, а Русия няма да си мръдне пръста, закономерно! И те са като еврейчетата, на първо място е келепира, а след това оцеляването. Не ги жалете. Решението е тяхно! Мислете за стравната ни! За нас! Искате ли чалми?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.