КОЛОНИАЛНИ ИГРИ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/kolonialni-igri/12281 SvobodnoSlovo.eu
КОЛОНИАЛНИ ИГРИ

Президентът Радев днес направи много добър коментар на ситуацията с турския Президент Ердоган и поздравлението му към ДПС. Една ситуация, която българските политици се правят, че я няма и с неохота говорят изобщо за отношенията в тази насока. А ДПС е табу за обсъждане.

Истината е, че България от тридесет години няма собствена национална политика, а се подчинява на външни господари, които за няколкото начални години на "демоНкрация" овладяха политическата ни система и структурите на държавата. Докато хората от бившото ДС и други служби, които все пак трябваше да пазят националната ни сигурност, бяха гонени, в несигурност и в съмнение, други от ДС ни спазариха на външните колонизатори. И когато една държава стане разграден двор без кучета пазачи, то тогава враговете я превземат отвътре.

Допуснахме етническа партия да стане основен политически фактор в държавата. Човек, който може би е отговорен за атентата в Буново, да "разпределя порциите" в държавата на българите. Допуснахме българските избори да се определят от турските изселници.....нищо против тях, но те вече са си избрали родината и нямат право да определят какво да се случва в нашата.

Допуснахме чужди, американски войски на българска земя без бой. Дори руснаците не посмяха да изградят своя база по времето на социализма в България, а тези ни се натресоха нахално и безвъзмездно. Без да обясняват какво правят там и опитвайки се да ни направят фронтова линия на американските интереси срещу Русия.

Някой съмнява ли се, че Онуй козирува на всеки по-важен лидер в света и изпълнява каквото му заповядат. Помиярчето на САЩ. Който не се свени да захлеби и от руски газ. Все пак парите мирис нямат. Мустафата се разпорежда в българската държава, все едно е във фермата си в щатите. Ердоган пряко се бърка в управлението и насоките на българска /макар и етническа/ политическа партия. Меркел заповядва какво да правим с "гостите".

А българският народ.....суверенът на държавата, господарят на тази земя, извоювана и пазена с българска кръв, е на колене - не пред чуждите господари, а пред собствените си продажни политици, които осъществяват геноцид......

Докога, Господи!?! Смирените не ще наследят тази , българската земя, само това мога да кажа. Ще я наследят тези, които имат топки да се борят и смелостта да станат от дивана и да се бият за Родината си и за децата си. Защото зад нас е България!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.