Контактьорите са оказали атиск върху крехкото тяло на Марков и са настоявали той и воините му да гласуват за Рая

https://svobodnoslovo.eu/komentar/kontaktyorite-sa-okazali-atisk-varhu-krehkoto-tyalo-na-markov-i-sa-nastoyavali-toy-i-voinite-mu-da-glasuvat-za-raya/136347 SvobodnoSlovo.eu
Контактьорите са оказали атиск върху крехкото тяло на Марков и са настоявали той и воините му да гласуват за Рая

Тайната вече е явна! Контактьори от три партии са нападнали Марков, подполковник/полковник и вода на Белите вълци и Воинете на светлината от ПГ на ПП "Величие". Контактьорите са оказали атиск върху крехкото тяло на Марков и са настоявали той и воините му да гласуват за Рая. Това е причината Марков вчера да закъснее за първия звънец на 50-то събрание с фаталните 20 минути и да не успее да положи депутатска клетва.

Белите вълци и Воините на светлината са успели да отблъснат контактьорите. След кратка схватка полковникът/подполковник е бил освободен. Контактьорите са се отървали с лека уплаха и са избягали в известна посока - към НДК. На мястото на произшествието са намерени две флашки, които са предадени на специалните агенти на ДАНС.

P. S. Марков, що не ме наемеш за сценарист? Ще измислям вицовете с твое участие безплатно, та майтап да става.

Любомир Кольовски

6 Коментара

До Пенка

2 months before

Пено, Пенооо, щом си се разписала като луда по сайтовете, явно трупаш, а не сваляш! Двойна доза приемай, ш,ти пУмогнИ!

Коментирай

Таня

2 months before

Въшливия подполковник Лъжльото + мистър Потник Простака + великия Мошеник Крадеца, това е новия уникален проект парашутисти. Нивото в България отдавна е паднало много, великите въшльовци са образец на отрицателна селекция.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.