КОЙ ПРЕВРЪЩА БЪЛГАРИЯ ВЪВ ФУТБОЛЕН ОТБОР - СБИРЩИНА ОТ "ДОГОВОРЕНИ" ЧУЖДЕНЦИ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/koy-prevrashta-balgariya-vav-futbolen-otbor-sbirshtina-ot-dogovoreni-chuzhdenci/118021 SvobodnoSlovo.eu
КОЙ ПРЕВРЪЩА БЪЛГАРИЯ ВЪВ ФУТБОЛЕН ОТБОР - СБИРЩИНА ОТ "ДОГОВОРЕНИ" ЧУЖДЕНЦИ

КОЙ ПРЕВРЪЩА БЪЛГАРИЯ ВЪВ ФУТБОЛЕН ОТБОР - СБИРЩИНА ОТ "ДОГОВОРЕНИ" ЧУЖДЕНЦИ

Цинизъм. Днешните депутати приеха текстове, които превърнаха държавата ни в жалък футболен отбор с чужденци, който дори няма право да е национален. Всякакви, напазарени по неизвестни критерии "управленци", ще управляват държавата. Отблъскващо. Защото, "револционната" идея хора с двойно гражданство да бъдат избирани за президенти, депутати, министри и на всякакви властови държавни длъжности, ще доведе властта в България да заприлича на футболен отбор с играчи от цял свят и тук-там, за цвят, някой българин.

Е, как да се чувстваме, ние простосмъртните, ние, които сме просто българи.

Иска ми се някой от тези "красиви умници" да посочи поне един аргумент в полза на това, че някой "Киро", или някой "Станишев", или някой "Сакскобургготски" като гражданин на Канада, на Русия, на Испания или друга държава едновременно ще са президент, председател на НС, премиер?

СВЕТОВЕН ИНТЕРНАЦИОНАЛИЗЪМ. Комунистите могат само да завиждат. А нашата политика е такава, какъвто е и футболът ни.

Любо Кольовски 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.