КРАСТАВИТЕ ЗА ЖАБИ ДА НЕ ГОВОРЯТ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/krastavite-za-zhabi-da-ne-govoryat/122833 SvobodnoSlovo.eu
КРАСТАВИТЕ ЗА ЖАБИ ДА НЕ ГОВОРЯТ

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

Изумителна е наглостта на възрожденци. Синът на най-известната политическа номадка в Пловдив, сменила около 4-5 партии, да критикува някого, че е променил политическата си принадлежност /всъщност, ако Мамин не беше бързал като пърле пред майка си, щеше да забележи, че Алексиев не си е променил политическата принадлежност, а е станал независим/, е меко казано нагло. Че то ако почнем с нейните партийни превъплъщения от ГЕРБ, Воля, АБВ, Изправи се.бг и т.н., доста има да се коментира.

Също така е изумителна наглостта на Възраждане с оглед на обстоятелството, че Костя Копейкин е избран за общински съветник във Варна от квотата на ВМРО и ОТКАЗВА ДА НАПУСНЕ ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ, когато напуска партията си и се отцепва, заедно с Фончо и компания. Заявява, че гражданите го били избрали и той им дължал лоялност на тях. И така, влязъл от квота на ВМРО и станал независим. За това нещо да кажете, възрожденци? Мамин?

Бих ви посъветлава малко да слезете на земята. И да не се държите като хуни в политиката. Не сте Атила и няма и да бъдете. Дребни селски тарикати, търсещи пари и власт. И готови винаги да направят мръсотия на тези, които не са силни и не са на власт.

Интересно ми е защо например Възраждане пропуска в Народното събрание и на страниците си да се подиграва и да обижда Бойко Борисов и Делян Пеевски? Или заплашват и бият само тези, които не могат да се защитят?

Елена Гунчева-Гривова

15 Коментара

Фриц Клингенберг

7 months before

Защо ли? Защото във Възраждане всеки носи гащи (женски) и знай да дращи! Затуй то! Ще скочат на Свинята Майка и Баце, ама другия път! Абсолютно съм съгласен с квалифицията - дребни политически шмекери от селски тип. С каскети тип "Гешев". Това е КК и с-ие. А Таслаков лепи гипсокартон. На Албиона. Подигайки БВП на Велика Британия. Фончо и компания! А бре, оставете я тази подметка Манолчо! Понабийте Дебелата Свиня в навечерието на Коледа и ако може му резнете гръкляна на политическа сила! И на банкянския Шопар - СЪЩО! Най-вече на него, щото е за КК "перфектния политик"!

Коментирай

Ха ха ха

7 months before

Огледалце, огледалце, я кажи сега чия майчицата е сменила 4-5 партии досега?

Коментирай

Историкът

7 months before

Сладурчета мамини. Много леко, много. Олекват всячески. Много ниско политическо ниво, много, да не кажа никакво, но с тези "кадри" - И ТОВА Е НЕЩО.

Коментирай

Само минавам

7 months before

Заглавието ми хареса.

Коментирай

Пак, пак и пак!

7 months before

Костадинов, защо не бутна СглобкаТа в София, а? Щеше да падне цялата конструкция. Сигура. Защо? Трябваше само да си мълчиш! Просто да не се обаждаш. Нищо повече и нищо друго и нищо лично. А за по-сигурно ПОВТОРИ, че "онази" е таквази заради ДеСари, нали? Признай си го! Ще ти олекне.

Коментирай

Мизансцена

7 months before

Политическо блато. Възраждащо крастави жаби.

Коментирай

Червената шапчица

7 months before

Порно звездата Хелън Бодроа се радва на нов химен ---- Моделът на OnlyFans претърпя операция за възстановяване на девствеността си

Коментирай

Майна

7 months before

Гунчева, ние така като ,,майни,, да си кажем..Ти не беше ли по едно време с Капон? После беше май с Дани Каназирева в оная партия,, нещо си за Пловдив,, финансирана от едно,, заможно арменско лоби,,.. Коя майка теб те е родила, Гунчева? Не мислиш ли, че с тази злоба се подиграваш със себе си..? Вземи прочети нещо от Евангелието, Гунчева.., никога не е късно..

Коментирай

Майна

7 months before

Гунчева , права си - ,,краставите за жаби да не говорят,, , не че ми харесва като начин на изразяване на ,,мисловна ..сентенция,, , но е добре щом го разбираш да го спазваш , а..?

Коментирай

Червената шапчица

7 months before

Аз мисля, че гривова от злоба е превъртяла окончателно.

Коментирай

Червената шапчица

7 months before

Защо пишете коментари с моето име...

Коментирай

Червената шапчица

7 months before

Баси колко тъпи п.тки има в тази гора! Къш всички при бабите си!

Коментирай

Червената шапчица

7 months before

Няма да пишете от мое име, че ще ви скъсам шортите, гиди безделници проклети!

Коментирай

Само минавам

7 months before

Не знам кой къде е бил, но знам че КК се провали с проекта си тази есен. И за провала не му е виновно някакво посолство или другите, найдели Фортуна, а образът в огледалото!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.