Крайно време е ГЕРБ и Бойко Борисов да престанат с кандърмите и угодиите към политическите госпожици от ПП и ДБ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/krayno-vreme-e-gerb-i-boyko-borisov-da-prestanat-s-kandarmite-i-ugodiite-kam-politicheskite-gospozhici-ot-pp-i-db/55009 SvobodnoSlovo.eu
Крайно време е ГЕРБ и Бойко Борисов да престанат с кандърмите и угодиите към политическите госпожици от ПП и ДБ

Крайно време е ГЕРБ и Бойко Борисов да престанат с кандърмите и угодиите към политическите госпожици от ПП и ДБ.

В парламента има още четири партии, които са легитимни представители на българските граждани, гласували за тях. Сигурен съм, че в този кризисен за България момент, те биха проявили далеч по-ясно политическа отговорност и мъдрост и биха подкрепили правителство на ГЕРБ.

Затова е необходимо Борисов и ГЕРБ да престанат да си губят времето с инфантилите от „подмяната“ и да поискат ясно подкрепа от ДПС, БСП, ИТН, а защо не и от „Възраждане“!

Каузата е една – изваждане на България от политическа, икономическа и финансова криза! Затова Бойко Борисов и ГЕРБ са отговорни пред България, а не пред кирчовци и кокорчовци.

Време е за действие, уважаеми господин Борисов, уважаеми депутати от ГЕРБ!

Автор: Петьо Блъсков

trud.bg

4 Коментара

Иванов

преди 1 година

Г-н Блъсков, това не може да стане по простата причина, че ГЕРБ и Борисов влязоха в релсите на активни атлантици, ще рече съгласие с диктата на САЩ и превръщането на Черно море в американска зона. Против него са БСП, Възраждане и новата левица, която първо иска да излезем от американския проект на БГ като прифронтова държава. Възраждане предложиха да се приключи и с четирите техни военни бази, както и да не влизаме в еврозоната. Не само ГЕРБ ,ПП и ДПС не могат да разберат, че светът се променя, времето на еднополюсния диктат на САЩ приключва. "Le monde déteste l’Amérique… Et l’attaque vient d’un pays de l’OTAN" Светът ненавижда Америка и атаката идва от страна в НАТО- Турция "Orban pour une OTAN européenne sans les États-Unis" Орбан за едно европейско НАТО без САЩ "La rébellion contre l’empire du dollar s’élargit" Бунтът срещу доларовата империя се разраства.

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

Боци, бъди мъж. Ти огън ли си или дим? Послушай Нидялку и Петю. За твое добро е. и за наше добро. Каскета е с нас, Славиту е лесен – за 5 лв е навит, дай на Карадайъ енергетиката, на Корнела – патроните и цял мандат сме на власт. Киртака да го д-ха… Луд, умора нема. Само се пОти.

Коментирай

Мони

преди 1 година

Бахти противния лакей! Явно е много благодарен на ГРОБ за апетитните теренчета, които застроява с грозни блокчета. Винаги е бил прост и крадлив хашлак.

Коментирай

Жоро

преди 1 година

Абе боклук , не се ли наяде от Тиквун ,още терени и градинки ли искаш да застроиш.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.