Крайно време е някой да постави тая измет на мястото й. Платени и зависими мишоци осакатяват живота на всеки, който не подкрепя фашизоидните им полюции

https://svobodnoslovo.eu/komentar/krayno-vreme-e-nyakoy-da-postavi-taya-izmet-na-myastoto-y-plateni-i-zavisimi-mishoci-osakatyavat-zhivota-na-vseki-koyto-ne-podkrepya-fashizoidnite-im-polyucii/129091 SvobodnoSlovo.eu
Крайно време е някой да постави тая измет на мястото й. Платени и зависими мишоци осакатяват живота на всеки, който не подкрепя фашизоидните им полюции

"Режисьорът Степан Поляков заведе дело за причинени вреди срещу активистката на Гражданско сдружение “Боец” Весислава Танчева. Тя нарече публично в социалните мрежи Поляков „Четирихилядник“. Това е първото дело в знак на съпротива срещу безнаказаното заклеймяване на хора у нас с различно от официозното мнение.
Етикетът „Четирихилядник“ e за човек с влияние в българското общество, на когото руското правителство плаща по четири хиляди лева хонорари месечно, за да разпространява кремълската пропаганда. Въведе го началникът на Кабинета на Кирил Петков – Лена Бориславова, когато започна войната между Русия и Украйна. Но никога не бе доказано, че има нещо такова. Никой никога дори не попита Бориславова откъде има тази информация. Камо ли, да бъдат потърсени доказателства. 

Мнозина популярни опозиционни имена обаче бяха поставени до стената на обществения линч като „Врагове на Цивилизационния избор на България“. С всички съответни явни и скрити репресии срещу тях и семействата им.
Сдружение “Боец” бе една от движещите сили на протестите през 2020-а, които спомогнаха партията на Бориславова “Продължаваме промяната” да вземе властта и да се случи т.нар. „Сглобка“. Термин също, изкован от вездесъщата Бориславова. А „Четирихилядник“ вече е и неологизъм, заел място и в някои от изданията на Тълковния речник.

„Разбира се, че ако на стената ми това го бе написала Весето от съседния вход, щях да се усмихна и да й отвърна с нещо смешно, обяснява Поляков. Проблемът тук е, че политактивистката В. Танчева не просто участва силово преди четири години в инсталирането на ГЕРБ, ДБ и ДПС на власт. Тя съвършено безкритично и умишлено повтаря очевидна лъжа на идеологическата гаулайтерка Бориславова. Тези хора са машина за съсипване на съдби по най-отвратителния тоталитарен начин. Това не са просто Лена и Весето, това са съвременните лица на Крупская и Цола Драгойчева, зад които стои една мека, но едва прикрита, диктатура. Съпротивата е срещу всичко това“, разкрива цялата картина на гонене на вещици у нас, режисьорът.

“Целта на това съдебно производство е да даде урок за безнаказаното използване на вулгарния публичен език, който осакатява човешките отношения в обществото ни. Висшата цел е пострадалото лице да получи емоционална справедливост“, обяснява адвокатът от САК Михаил Коен, който води делото на Поляков."
Крайно време е някой да постави тая измет на мястото й.
Платени и зависими мишоци осакатяват живота на всеки, който не подкрепя фашизоидните им полюции.

 Irini Zikidis

7 Коментара

Крис

преди 1 месец

Ами не е лошо и други потърпевши от наистина недоказаното от никого понятие "четирихилядник" да дадат под съд клеветниците си. С не по-малко лека ръка множество набедени "аналНизатори" тръбят по студията, че Радев бил човек на Путин. Президентството може да изготви предълъг списък и да даде под съд пък своите обвинители, нека в съда докажат чий човек е. Умнокрасивите не се въздържат да сипят всякакви недоказани глупотевини, но когато някой ги нарече с истинските им имена, с които ги наричат множеството граждани, реват на умряло. Превърнаха "евроатлантизъм" и "европейски ценности" в мръсни думи. На път е и тяхната "съдебна реформа" да се превърне в такава, ако се съди по резултата от законотворчеството им засега.

Коментирай

Настапир,Криптомир,Педерасомир Педофил АНАЛниев

преди 1 месец

Проститутката , лена-курвата е четиринадесетхилядничка.Продаде на мангала киро-дупнишкия циганин вулвата си и доказа ,че е уроспия и мастия.

Коментирай

Чичо

преди 1 месец

Един парапет е горе-долу толкова - 4х4 хиляди! Лена знае най-добре!

Коментирай

хамалин

преди 1 месец

това тяхното си е социална шизофриния.само глупци могат да живеят така.

Коментирай

хамалин

преди 1 месец

оправете си сайта

Коментирай

ГОГО ТЪПОТО

преди 1 месец

Шефът на БОЕЦ, Гого Тъпото е световно известен със своята тъпотия. Толкова е ТЪП, та чак вдлъбнат. Освен ТЪП Гого е и крадлив - преди 10-12 години Гого беше виден активист от ГЕРБ, че даже и координатор на ГЕРБ за Видин и Видинско. Ама взе да гепва по много пари от партийната каса и Боко Тиквата набързо го изрита. Хахахаха.

Коментирай

А.Д.Ч

преди 1 месец

Абсолютно вярно - сйсипват животи, това не са хора а уроди, които тайно се надяват за власт и пари. Емоционална удовлетвореност ли и 100 години да ги осъдят е малко, защото отдавна в безчинствата си и крадлива нагласа надминаха лошите комунисти, срещу които уж се бореха. По-лоши времена за редовите и обикновени граждани от 2012 насам, не знам. С действия и бездействия ни гонят от държавата, която чрез здрави институции, отдавна трябваше да ги постави на място.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.