КРИЗАТА В ЖАНРА РАЖДА НОВИ ЖАНРОВЕ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/krizata-v-zhanra-razhda-novi-zhanrove/133360 SvobodnoSlovo.eu
КРИЗАТА В ЖАНРА РАЖДА НОВИ ЖАНРОВЕ

КРИЗАТА В ЖАНРА РАЖДА НОВИ ЖАНРОВЕ

Единият не знае какво пита, другият не разбира какво отговаря. Това е нов поджанр на журналистическия жанр "Интервю". Откритието направих, като попаднах случайно на едно тв интервю. Интервюиращият, разбира се, е Сашо ДикоФ, а интервюираният, естествено, е Кирил Петков. Да се изгледа и изслуша това интервюподобие, са потребни титанични усилия.

Ако не си титан, как ще вникнеш и как ще проумееш раздумката между двама титани на мисълта и словото. От мен титан не става.

Любо Кольовски

4 Коментара

Посетител

преди 1 седмица

Да, ама въпросното... нещо... упорито ми се пробутва в ЮТюб... спонсорирано от ПППП... Някои минали "величия" от областта на спорта и журналистиката не се усещат кога да спрат... Преди старателно обслужваше Бойко, сега се е лепнал за ПиПитата...

Коментирай

Аааа - не така!

преди 1 седмица

Моля ви се! Малко уважение към сценаристите и режисьорите на този шедьовър! Питащия е ясен - никога не е късно да станеш за резил, както се казва. Но да накараш интервюирания да си завършва изреченията и да вкара наченки на мисъл в тях, симулирайки разум и интелект - е това е вече мистерия, чудо някакво. Титаничен труд направо! Иначе още съм стресиран и депресиран, а го гледах на две, на три само.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.