КРИЗИСЕН ПР ИЛИ ПР ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА

https://svobodnoslovo.eu/komentar/krizisen-pr-ili-pr-po-vreme-na-kriza/132802 SvobodnoSlovo.eu
КРИЗИСЕН ПР ИЛИ ПР ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА

 

Разликата е голяма.

Кризисният пиар изисква на не правиш неща, които биха те довели до криза, а ако те са се случили, тогава да си подготвен с всички стъпки по кризата.

Пир-ът по време на криза в общия /особено българския случай/ представлява хаотични движения за отбиване на атаката. Движения, които не се правят по предварителен план, а са плод на моментни решения /почти винаги грешни/.

ПР-ът по време на криза обаче, макар и хаотичен, ако не си бил умен да се подготвиш по рано, трябва да отговаря на две условия:

1. Отговаряй на въпросите , които ти задават – ясно , точно и конкретно. 

2. Не подменяй въпроса, личи си.

3. Казвай само и само истината, или поне тази част от истината, която можеш да си позволиш в момента.

Следвайте ме за повече съвети.  

Защото поне в тази област е известно, че съм как да кажа, доста добра.

И си говоря само по принцип, нямам предвид нищо конкретно

Диана Дамянова

1 Коментара

Реалист

5 months before

Госпожо Дамянова, продължавате да се излагате като пиар на въпросната групировка. Колко им е акълът си личеше от първата, хайде не, от втората минута, когато лицето Петков регламентира самолет до Скопие, пък когато изгони с изкривена от злоба физиономия 70 служители от Руското посолство, си пролича невероятното му невежество да работи ТОВА - ДА УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВА. Останалите от компанията няма да коментирам.... А на завеждащ "Връзки с обществеността" на каквото и да било не прилича да прави толкова правописни грешки!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.