МЪЛЧАНИЕТО НА ШИЛЕТАТА

https://svobodnoslovo.eu/komentar/malchanieto-na-shiletata/54206 SvobodnoSlovo.eu
МЪЛЧАНИЕТО НА ШИЛЕТАТА

Минаха повече от 24 часа от официалния финал на изборите. През тия 24 часа мълчанието господства и в ГЕРБ-СДС, и в ПП-ДБ, където набързо прибраха балоните, празничното осветление и коктейлните масички. На "Позитано" 20 лампите не светят Мълчат, така наречените лидери, вождове, предводители и други видов началници. Мълчат. За първи път, откакто си играем на демокрация.

Няма изявления, няма пресконференции. Само от "Възраждане", ДъПъСъ и аутсайдерите крякат възторжено или през сълзи. Не е имало досега такива позорни избори. Но занапред ще имаме и други такива.

Любо Кольовски

3 Коментара

Гуда от връо

преди 11 месеца

ЩОМ СМЕ В ДЕРЬМОКРАЦИЯ, ТОВА Е НАЙ-НОРМАЛНОТО ОБЩЕСТВЕНО СЪСТОЯНИЕ. А КАТО СЕ ДОБАВИ И @НТЕЛЕКТУАЛНОТО РАВНИЩЕ НА ОСНОВНАТА ЧАСТ ОТ ВОЖДОВЕТЕ НА ОТДЕЛНИТЕ ПАРТИЙНИТЕ ФОРМИРОВАНИЯ, НАДЕЖДА ВСЯКА ОСТАВЕТЕ!

Коментирай

Петко Пройнов

преди 11 месеца

Те,шилетата/ягнетата/яретата/скоро ще зареват,щото иде Великден,а след него и Гергьовден!

Коментирай

Иванов

преди 11 месеца

Любо Кольовски, много грешен извод си направил сънароднико, човешко е. Всеки ден четем какво ли не. Абе защо не гледате и слушате такива глави като Васил Василев и Калин Тодоров в Евроком. Ами за каква радост иде реч, сегашните много демократични избори са спечелени от американското посолство. Целта е ясна, нашата територия им е нужна за продължаващата война с РУСИЯ. Всичко, на което се НАСЛАЖДАВАМЕ си е абсолютен сценарии, за който даже Борисов беше привикан три пъти в посолството. Е какво повече. За суверенитет и национални интереси засега говори само Костадинов, но и то без полза, щото сценарият се изпълнява спешно.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.