Майтапи, ама ми писна от дивотиите на либералите да ми казват как да практикувам естествената си природна даденос

https://svobodnoslovo.eu/komentar/maytapi-ama-mi-pisna-ot-divotiite-na-liberalite-da-mi-kazvat-kak-da-praktikuvam-estestvenata-si-prirodna-dadenos/114270 SvobodnoSlovo.eu
Майтапи, ама ми писна от дивотиите на либералите да ми казват как да практикувам естествената си природна даденос

Сигурно сте виждали как се онождат котките с котараците. Бати и насилието! Оная пищи все едно жива я дерат. Когато бях свидетел в младенческите си години - моята фина улична котана и един красавец ангорец като я награби, само щото търкалът беше страшен не се намесих да я спасявам. Като свършиха мойта Горданка, така се казваше, му се умилкваше за още.

Пак в младенческите си години, ма малко по-големичка, чух от интелигентни хора да говорят, че всъщност сексуалният акт е насилие и при хората. Бях малко закъсняла девица, та се учудих - е, как, четем любовна поезия, какво насилие? Те, интелигентните хора, във философски смисъл са го говерели - и не съвсем, имали са предвид чисто физическия акт. На проникването и последващи действия до крайната точка на мъжа... /Да не влизам в подробности, че ме е срам, вече съм възрастна жена./

Значи сега по новите закони, който мъж по-бавно свършва и има нужда от по-активна дейност го слагаме в графата на насилник. Добрите екземпляри от противниковия пол ще бъдат само ония с предварителната еякулация, щото вкарва, празни се и изкарва - никакво блъскане.

Майтапи, ама ми писна от дивотиите на либералите да ми казват как да практикувам естествената си природна даденост.

Да му мислят любителите на бурния секс!

За котките, вероятно, ще има закон, внесен от "Четири лапи" и ще наказваме котараците насилници.

Зоя Б. Деянова

4 Коментара

на Спиди Гонзалес

преди 9 месеца

Братовчеда се казва Бавният Антонио. Случайност?! Не мислА.

Коментирай

Миседниш накура /japan/

преди 9 месеца

Зоя,не си възрастна,още носиш на вкарване и изкарване ;)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.