Мечтая за момента, в който няма да бленуваме за чужбина и ще мечтаем за България

https://svobodnoslovo.eu/komentar/mechtaya-za-momenta-v-koyto-nyama-da-blenuvame-za-chuzhbina-i-shte-mechtaem-za-balgariya/26145 SvobodnoSlovo.eu
Мечтая за момента, в който няма да бленуваме за чужбина и ще мечтаем за България

Мечтая за момента, в който ние ще престанем да бленуваме за чужбина и ще започнем да мечтаем за България. Ще предизвикваме промените, а няма да се примиряваме с безаконието и корупцията. Мечтая за момента, в който ще се появят смели хора, които да вземат тежки решения, а не решения, които хем да ги запазят във властта, хем да не засягат приятелските или бизнес кръговете им.

Затова събитията в Румъния през тази седмица са толкова важни и толкова тъжни, особено за нас - българите. Защото, когато се погледнем в румънското огледало виждаме едни объркани, отричащи и примирени хора, поставени пред поредния избор, който вероятно ще ни донесе все толкова голяма доза от... същото.

Резултат с изображение за Светослав Иванов

168chasa.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.