Минавам само да изразя притеснението си, че е много възможно лидерът на Възраждане да има напредваща и влошаваща се деменция

https://svobodnoslovo.eu/komentar/minavam-samo-da-izrazya-pritesnenieto-si-che-e-mnogo-vazmozhno-liderat-na-vazrazhdane-da-ima-napredvashta-i-vloshavashta-se-demenciya/129352 SvobodnoSlovo.eu
Минавам само да изразя притеснението си, че е много възможно лидерът на Възраждане да има напредваща и влошаваща се деменция

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

Минавам само да изразя притеснението си, че е много възможно лидерът на Възраждане да има напредваща и влошаваща се деменция. Още когато напуснах, той заяви, че никога не съм била член на партията. С членската си карта доказах, че той ЛЪЖЕ. Тези дни ми попада негово интервю, където измамникът заявява, че ме били изключили. Вероятно или някаква тежка диагноза, или патологичните лъжи не могат да го пуснат. Да напомня, че аз си тръгнах от тях, като ясно посочих 11 причини за това. Да напомня и, че ОС дори не се е произнесъл по искането ми да прекратя членството си в партията, ама то в тая партия Конституцията не спазват, та един устав ли.

На въпрос на журналисти, Костадинов заяви, че никога не съм била емблематична част от Възраждане, макар че на президентските избори и парламентарните вървеше напред с моето име, името на Пасков и Ченалова. И ме молеше да му споделям глупостите на профила си.

Лъжите на Костадинов минават всякакви граници. Или пък диагнозата му. Да му припомня ли колко беше изненедан, че все пак събрах кураж да му тегля майната пред всички? Да му припомня ли, как Тъпата Йовка обясняваше на журналисти, че не съм напуснала, а хакер ми бил превзел профила и пишел от мое име? Да му припомня ли, че аз публично напуснах парламентарната група и партията? Или Алцхаймерът и егото му му казват други неща?

Май лидерът на Възраждане живее в някакъв свой свят, в който няма връзка с планетата- майка! Бих му препоръчала навреме да вземе мерки, защото пътищата са ясни - или към съответното здравно заведение, или към затвора.

Елена Гунчева-Гривова

14 Коментара

Елена Гунчева

преди 1 месец

Вече почти час, а Червената шапчица на Майната дори един коментар не са написали? Тъпата Йовка да не ги е пуснала в отпуск?

Коментирай

Бля, бля

преди 1 месец

Госпожо н е знам защо до такава степен сте обсебена от Костадинов? Не правите добро впечатление. Всичко Мара втасала само за Костадинов пишете . То бива ,бива ама вашето се превръща в мания. Коментарите на тази тема додея на всички. Явно сте обидена лично от него ,но грешката си е ваша . Напуснахте НС ,напуснахте писахте обидни коментари ,ама света и по точно България не се върти около вашата вражда. Моля спестите си коментарите на тази тема. Предполагам ,че всички четящи този сайт щом видят името на Костадинов и вашето престават да четат.

Коментирай

Глас от народо

преди 1 месец

Аааа , така не може. Да се плюи по новий Данко. Варненский титанин , спасителят на сите бугаре. Не може тъй господжа Гунчева. Че кво толкози е сторил тоз момчурляк. Ми да се лъжи е человечешко. Хай холан ,деменция!

Коментирай

Елена

преди 1 месец

До бля: значи той може да ме плюе в националния ефир, но аз не може в моя публикация да кажа, че лъже, така ли?

Коментирай

Настапир,Криптомир,Педерасомир Педофил АНАЛниев - син на нора аналниева комунистката.

преди 1 месец

Ти си болна , много болна , страдаш от конгнитивен дисонанс , лекувай се ,отиваш към параноидна шизофрения,моля те.

Коментирай

jvg

преди 1 месец

Гунчева в случая е права, фюрерът с пилешките гърдички наистина е лъжец, аз в понеделник слушах интервю с него по БНР, в което той каза, че плевенски общински съветник от ПП е заловен с огромно количество дрога в дома си, а даже и в първите местни новини огромното количество беше плик с размери 9 см. на 5 см., в крайна сметка се оказаха желирани бонбони. ППДБ са идиоти, спор няма, Коцето е елементарен манипулатор, а какво предлагате, г-жа Гривова? Да критикуваш е лесно, ама да предложиш алтернатива, облечена с идеи, хора и капацитет, някак си не се получава? Какво да се прави според Вас, с всичките ми резерви към Вашето образование, стаж и т.н.?

Коментирай

Доктор

преди 1 месец

Аз само минавам да спомена, че Гугуткова страда от остра форма на диярия причинена от липса на секс за последните 67 години.

Коментирай

Раф

преди 1 месец

ЕГ-Г:Кой му е зор за твоите зорове,а?

Коментирай

Тенчо

преди 1 месец

Г-жо Гунчева, е нека феновете на Костя Максудски имат спасител! Защо да им се отнема? Откакто Сидеров влезе в гащите на Тулуп Джипко Бибитков те(бившите атакисти) останаха сираци. Нека са щастливи докато Костя не влезе и той през дюкяня.

Коментирай

Аква

преди 1 месец

Ти яде от трапезата им, напълни си устата, не можа да преглътнеш и почна да ги плюеш. Не ти ли платиха $$$$.

Коментирай

Аква

преди 1 месец

Ти яде от трапезата им, напълни си устата, не можа да преглътнеш и почна да ги плюеш. Не ти ли платиха $$$$.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.