Мисля, че благодарение на реакцията си след стрелбата по него, Тръмп току-що спечели изборите в Щатите

https://svobodnoslovo.eu/komentar/mislya-che-blagodarenie-na-reakciyata-si-sled-strelbata-po-nego-tramp-toku-shto-specheli-izborite-v-shtatite/138150 SvobodnoSlovo.eu
Мисля, че благодарение на реакцията си след стрелбата по него, Тръмп току-що спечели изборите в Щатите

Мисля, че благодарение на реакцията си след стрелбата по него, Тръмп току-що спечели изборите в Щатите.

След като стреляха по него, Доналд Тръмп се изправи и вдигна юмрук, а публиката полудя. Истинско политическо животно, не загуби дори за миг мисълта за властта и влиянието си, дори на фона на атентата срещу него. Това беше. Стига да не се случи нещо ужасно дотогава… Боже, в какво смутно време живеем.

Родният конспиратор (и уви - либерал, дотам стигнахте) веднага обяви, че опитът за убийство на Тръмп е инсценировка. Бая качествена инсценировка, след като в публиката има един убит и трима ранени. Впечатляващи пиар похвати, а?

Още от първите минути след разчуването на новината се почна с конспирационните теории и омаловажаване на случилото се, че и се появиха сравнения с атентата срещу Гешев. Истински познавачи, всичко им ясно, моля ви се!

Реакцията у нас ми напомня на опита за убийство на Фицо. Срещат се даже и недоволни, че е бил неуспешен атентатът. “Как така па не уцели?”, питат хора, които явно не си дават какво значи да осъмнат в свят, в който един от кандидат-президентите на САЩ - държавата хегемон, която все така определя нашия дневен ред, е бил застрелян на митинг.

Потрес… истински потрес.

Ружа Райчева

 

9 Коментара

nene

2 months before

Хе, хе, голяма работа е дядката! Като гледах кадрите, се сетих за и за един сокол - как лазеше на четири крака .. и така чак до Росенец.

Коментирай

Ружа много превъзбудена ...

2 months before

След интервюто с Ивелин ...

Коментирай

';;;;;;;

2 months before

Скандалният американски агент подполк.николай марков: аз уведомих тайните служби на сащ, че в Пенсилвания ще има покушение срещу Тръмп. Знаете, че много пъти съм казвал, че знам всичко за всеки!

Коментирай

хамалин

2 months before

по-точно не може да бъде

Коментирай

Реалист

2 months before

Червената шапчица, 24 minutes before Шапчицата понякога ме ядосва, но този път и на мен това ми мина през празната женска глава.... Не знам, не разбирам от атентати!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.