Мисля, че е уместно на “спаси София” вече да им викаме “упропасти София”

https://svobodnoslovo.eu/komentar/mislya-che-e-umestno-na-spasi-sofiya-veche-da-im-vikame-upropasti-sofiya/134268 SvobodnoSlovo.eu
Мисля, че е уместно на “спаси София” вече да им викаме “упропасти София”

Покрай вчерашният дъжд над вечер съм сигурен, че повечето от нас преседяха часове в задръстванията. И причината не е дъжда. Той беше само катализатор. 

Причината е в скудоумните решения на младежите, които избрахме, да иправляват града и новата “организация” на движението. 

Мисля, че е уместно на “спаси София” вече да им викаме “упропасти София”.

След две седмици ще има избори, пак да гласувате за тях! Ако ме ви е мил живота и нервите.

Виктор Папазов

3 Коментара

Иван

1 month before

Пише се "опропасти" — сег. вр., 3 л., ед. ч.

Коментирай

Чичо

1 month before

Пише се "опропасти", ама..... !

Коментирай

Пламен Павлов: Подготвя се спиране на доставките на газ от „Турски поток“ през България

1 month before

https://obektivno.bg/plamen-pavlov-podgotvya-se-spirane-na-dostavkite-na-gaz-ot-turski-potok-prez-balgariya/ Автор:Обективно Пламен Павлов: Подготвя се спиране на доставките на газ от „Турски поток“ през България "Турски поток" и продължението му "Балкански поток", доставящ газ през България за Сърбия и Унгария. Графика: N1 След прекратяване на доставките на природен газ през Украйна от 1 януари 2025 г. се подготвя преустановяване на транзита на природен газ от „Турски поток“ през България за региона, съобщи председателят на Българската газова асоциация Пламен Павлов. Той коментира срещата на служебния министър Владимир Малинов в Белия дом, след която от пресцентъра на министерството на икономиката публикуваха изявление на служебния министър, че България ще доставя американски газ за Украйна и региона. Пламен Павлов обясни какво предстои да се случи в газовия сектор в България и Източна Европа:

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.