Мисля, че сега е моментът Опра да удари едно рамо на Кирил

https://svobodnoslovo.eu/komentar/mislya-che-sega-e-momentat-opra-da-udari-edno-ramo-na-kiril/2455 SvobodnoSlovo.eu
Мисля, че сега е моментът Опра да удари едно рамо на Кирил

Мисля, че сега е моментът Опра да удари едно рамо на Кирил. Мисля и, че всички забравиха и тази негова лакардия, както и всички малки невинни лъжи, които ставаха все по-големи (от пробиотика с кокичето до нарушението на конституцията) и за които упорито мнозина си затваряха очите, за да не признаят пред себе си, че са станали жертва на най-елементарна измама от посредствен лъжец.

Второто е по-обидно.

Сега от честолюбие обвиняват Путин. Не е той, а собствената ни глупост ни докара дотук. Финалният монолог на градоначалника от "Ревизор" на Гогол винаги е актуален в такива ситуации.

А Кирил Петков и Асен Василев минаха пътьом оттук, почти без да искат, а ги засипа златен дъжд. В това има нещо симпатично, защото е напълно абсурдно, а този свят може да се разбере истински само като пълен абсурд.

Явор Дачков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.