Младите европейци и американци не желаят да се бият дори за собствената си страна, камо ли за НАТО и Украйна

https://svobodnoslovo.eu/komentar/mladite-evropeyci-i-amerikanci-ne-zhelayat-da-se-biyat-dori-za-sobstvenata-si-strana-kamo-li-za-nato-i-ukrayna/135748 SvobodnoSlovo.eu
Младите европейци и американци не желаят да се бият дори за собствената си страна, камо ли за НАТО и Украйна

Младите европейци и американци не желаят да се бият дори за собствената си страна, камо ли за НАТО и Украйна,а Сноудън каза неприятната за Байдън истина.

Политици, които подкрепят военните конфликти, бяха жестоко наказани на изборите за Европейски парламент, написа в социалната мрежа X бившият офицер от американското разузнаване Едуард Сноудън.

„Не е добър знак за Байдън. Може би е време да дадем шанс на мира“,написа той.

Младите европейци и американци не желаят да се бият дори за собствената си страна, камо ли за Украйна.

Проучванията, проведени в САЩ и Европа в последно време, подчертават нежеланието на младите хора да се бият дори за собствената си страна, камо ли да се застъпват за съюзнически държави,(разбирам НАТО б.а.), отбелязва Politico.

В Германия предлагат частична военна служба; 59% от младите германци са против тази идея.

Във Великобритания само 29% от младите хора са заявили, че са готови да защитават страната си, в САЩ тази цифра е 45%, а средното за Европа е 32%.

Йордан Халачев

3 Коментара

Виетконг

2 months before

Ауе, те и през 60-70те на ХХв са си горили повиквателните, ама холивудците още продават филми!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.