Много е лошо да ни управлява чуждо посолство, обаче щом се налага, по-добре да е американското, само не руското!!!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/mnogo-e-losho-da-ni-upravlyava-chuzhdo-posolstvo-obache-shtom-se-nalaga-po-dobre-da-e-amerikanskoto-samo-ne-ruskoto/3827 SvobodnoSlovo.eu
Много е лошо да ни управлява чуждо посолство, обаче щом се налага, по-добре да е американското, само не руското!!!

Обществената шизофрения, дръзко подклаждана от тормоза на глобализма специално върху славянските народи, у нас особено тежък е този тормоз и има причини за това, е отново на пълна скорост, точно както беше във времената с вируса.

Претенцията за изчистване на социалните мрежи и медиите от "фалшиви новини" е елементарен тоталитарен ход, който ми е толкова противен, че се отричам от всеки, който го мисли и прилага. Няма по-противно и в същото време грозно и опасно нещо от това да ограничиш правото и свободната воля на другия! Резултатите винаги са трагични и много плачевни! Освен това, подобно ограничение има само една страна и тя е, че ОГРАНИЧАВАЩИЯТ ДРУГИТЕ, ОГРАНИЧАВА СЕБЕ СИ. Хубаво, ако трябва ще минем през ситото на такава сталинска цензура, налагана от бруталното лицемерие на антисталинистите, но след това драги мои западни "демократи", ще бъдем на различни места и няма да плачете и да се оплаквате, че не сте на хубаво място!

Чистиха ни заради вируса и ваксините, сега ще ни чистят заради Русия. И всичко това е на гърба на Румен Радев, той носи цялата отговорност за случващото се!

Друга шизофрения е отричането на Русия, Путин и руската нация и култура. След като грозният глобализъм отрече бялата цивилизация и от това пропищяха всички западни "цивилизации" и бяха подложени под изсичаш удар всички висши претенции и класи и това доведе до масов ступор и конфликт, сега тези, отречените от политкоректната тоталитарна машина на Сорос и сие, ОТРИЧАТ РУСИЯ. Е добре бе, как така, след като ти самият си отречен, отричаш другите и това е добре и нормално? Значи, когато се отрича правото на върховенство на бялата раса е много страшно, лошо и тежко, а когато се отрича Русия, е много хубаво, добро и правилно? Как? При това, тези две взаимноизключващи се групи хора и политики действат едновременно.

Значи от една страна си много лошо отречен от лоши хора, но в същото време ти, добрият лошо отречен, отричаш друг!?!

Чернокожите отрекоха белите. Белите отрекоха Русия. Следователно градацията в еволюционната стълбица е такава - чернокож, бял, руснак. Аз такава логика виждам.

Шизофрения!

Друга популярна шизофрения в България е пряк резултат от промиването на мозъци с години, довела до абсурдните разбирания - Много е лошо да ни управлява чуждо посолство, обаче щом се налага, по-добре да е американското, само не руското!!!

Онемявам за пореден път!

За каква патриотичност говорим, за какъв неутралитет? Българският патриот, който е силен само на маса с чаша в ръка, ашладисан от тежко увредените луди като бившия служител на Държавна сигурност Инджев, няма нищо против да го яха американската вълна, но е върло против да го яха руска вълна. Що за малоумие е това? Хората се движат от елементарни разбирания и представи, които са консерви, стари храни и искат с тях да са живи и здрави. Няма да стане, предупреждавам!

Западът е много тъмен, отворете си очите и поне се балансирайте в стоежа си! Че животът ни мина и още не можем да си изчистим гурелите от очите като общество. Позволихме на шепа искрени фанатици, болни мозъци и идиоти да ни съсипят народа и държавата заради едничкият антикомунизъм и антирусизъм. Честно, като погледна крайни русофоби в очите, виждам фанатизъм, изцъклен фанатизъм.

Нищо друго. Няма знание, няма разсъждение, няма баланс, няма светлина.

Не зная колко дълго ще продължи диктатурата на демокрацията в България, но зная, че светът се оформя в животоспасяващи групи, към които България не се числи. Гротескният ботуш на американския розов либерализъм у нас е достигнал исторически прецедентни нива на пошлост, безхаберие, некадърност и безумие. Виждам, че много хора го виждат и се чудя как точно ще ни затварят за инакомислие и особено за хубаво отношение към Путин и Русия. Както казах и за ваксините, няма да им стигнат затворите, ако решат да пристъпят към подобни хватки, няма да има кой да им работи, ако уволняват за политически възгледи, няма да остане стрък зелен живот в глупавия им глобалистки свят. Вие, които сте за ЕС и НАТО, знаете ли къде расте свежата трева? Вече изцяло извън ЕС и НАТО! За вас ще остане сламата!

Паралелните реалности работят с пълна сила. От една страна са политкоректните медии, от друга страна са истинските събития.

Отново и отново - Факти, открити и съобщени от глобалистки организации и медии, от прихванати от глобализма съзнания на хора, научни експерти и общественици, нямат почти нищо общо с реалността! Фактите за Буча ги подават американски спътници, които работят за АМЕРИКАНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО. Как тогава бе хора, тези факти са обективни, щом идват от едната страна на конфликта, как? Съобщават ги прихванати от правителствата на ДД медии като CNN, BBC, AP, FT, WSJ и много други по цял свят и как това е обективно? Как са обективни и неутрални проукраинските медии и говорители в медиите в България, накичени със синьо жълто? Как? На деца се обърнахме, да си обясняваме нещата като в детската градина! И да си хабим енергията за въпроси, които са дефинитивно ясни по принцип! Кажете ми, затова ли се бориха векове наред прадедите ни да имаме днес свобода на словото и живота, за да ни върнат сега в тъмното средновековие шепа световни лумпени?

Продължава шизофренията.

Всяка сутрин чакаме Зеленски, един особено ярък пример за промит мозък и оскубана кокошка, готова за тигана, наркоман и подлога, да ни каже какво да правим. Скоро ще чакаме той да ни каже, че Слънцето е изгряло! Зеленски това, Зеленски онова. И после Путин да го убием, а Зеленски да го целуваме! Докога това малоумие, българи? Правят ни на идиоти и ни връщат животинското състояние, и има такива, които викат - Браво!

На тази шизофрения имам само едно нещо като отговор - АЙ, СИКТИР!

Светът излиза от този грозен отровен западен облак! Няма връщане назад и няма начин да не успее, защото ставащото изразява намерението за освобождение от световната мафия у много хора. Милиарди го желаят, търсят и искат. Ще търпя и тичам след Найо Тицин друг път!

Анастасия Гешева

ТОЗИ ТЕКСТ ИЗРАЗЯВА ЛИЧНОТО МИ МНЕНИЕ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.