Много хора у нас си заслужават съдбата

https://svobodnoslovo.eu/komentar/mnogo-hora-u-nas-si-zasluzhavat-sadbata/46994 SvobodnoSlovo.eu
Много хора у нас си заслужават съдбата

Хибридната и информационната война са в пълен разгар. Не съм сигурна, че ще стигнем до пълен разгар на военната война, защото, това все още не се разбира от любещите Запада, разгаряне на война на НАТО срещу Русия ще означава унищожение на западни градове и държави.

Все още анализатори от прозападния свят, и най-вече у нас, се правят на ударени по въпроса – Каква ще е съдбата на Запада при гореща война с Русия? Вече ставаме свидетели как по два пъти на ден официалните ръководители на държави от НАТО сменят информацията за това какво ще правят и какво става. Имам и други причини да заявя, че Западът е в реална истерия, която ще се задълбочи през тази година.

Изключително много бързат! Форумът в Давос показа, че тъмните знаят отлично, че не им остава много малко време и включиха почти всичките си програми за внедряване в живота на бърз оборот. На тази мисъл ме наведе информацията, че в Давос са обсъждали за прилагане в кошарите с хора-овце поставяне на чипове в мозъка за контрол на мислите. Това е програма, което беше предвидена за след 15-20 години. Едвам сега трябваше да мислим за изменящите ДНК ваксини, че после за чипове. Но изключително много се забързаха – цифрова валута, здравен концлагер, климатичен концлагер, содомитски концлагер и сега чипове за мозъка, всичко накуп искат да движат още през 2023 година. Това означава, че знаят, че нямат време.

Само един бегъл поглед в България показва за какво подтисничество става дума, след като шепата хора от ДБ и ПП УСПЯВАТ (И НЕ УСПЯВАТ) да въртят държавата на пръста си с мощната еднолична подкрепа на Херо Мустафа, която се държи като бос на мафия и едноличен владетел на България и най-страшното е, че пред нея всички лягат по корем. Не съм напълно сигурна, че тя все още е на длъжност в Държавния департамент. Нищо чудно да е обявила отцепничество и да си управлява тук от само себе си. Съответно си представете размерите на подтисничество то във Франция и Германия от страна на ДД.

Вчера руското военно министерство официално потвърди още една конспирация – ЧЕ ПАНДЕМИЯТА С КОВИД Е РЪКОВОДЕНА ПО EVENT 21 НА БИЛ И МЕЛИНДА ГЕЙТС И ЧЕ ВИРУСЪТ Е ПУСНАТ ОТ АМЕРИКАНСКА ВОЕННА БИОЛАБОРАТОРИЯ.
Какво още трябва?!?

Относно Русия.
У нас продължава неразбирането, че тази война е абсолютно неизбежна за Русия, инвазията беше извършена за да се спасят хората в Донбас от украинския режим, че Путин нямаше никакво намерение да утежнява ситуацията. Намесата на Запада с оръжия и подкрепа за Украйна, както и бясната невиждана русофобия принудиха Русия да втвърди отношението си и към момента имаме ситуация на невъзврат към нормални отношения. И по-добре! Нужно е осветяване и освестяване. Не съществува руска агресия в Украйна, разберете го най-сетне! Съществува разрешаване на огромна язва.

Относно приемането на България в еврозоната и референдума на Възраждане.

Този референдум може да се окаже исторически, ако се състои, защото ще е единствен в ЕС и защото ще покаже истинското отношение на българите към ЕС и НАТО. Затова в него е заложено изключително много! Както за искащите го, така и за отричащите го. Вероятността Възраждане да са насочени към неговия успех е близка до нула, но има лъч надежда.

Според моята информация, интересът към подписката на Възраждане е толкова голям, че са съвсем близо до събиране на 400 000 легитимни подписа, което е чудо! Според мен Костадин, ако успее да събере подписите, ще бъде вързан от самия народ и няма да има шансове за политическо оцеляване, ако саботира референдума. Толкова е голям обществения заряд и се надявам да му уври твърдата овенска глава за това!

Забелязвам засилване демонизирането на Костадин от всички посоки, което е сигурен признак, че Възраждане са близо до 400 000 подписа. Ще посоча едно име, което в момента работи срещу България, не просто срещу Възраждане и това е Елена Гунчева. Соча я, защото тя е пряко свързана с разправиите там и просто ми прави впечатление, че отново яростно го напада. Да де, ама референдумът е от жизнено важно значение за България, тогава на кого служат ударите по Костадин?

Изобщо около Възраждане се очакват сериозни политически бъдещи интереси. Това го каза Волен Сидеров. Костадин няма ход назад, провали ли лева, проваля партията и себе си. Успее ли, може да се превърне в една от трите политически сили.

Никой не може да ме обвини в прокостадинщина. Но в момента показвам накъде и как се движи обществената енергия в условия на информационна и жива война. От друга страна защо пък да не влезем в еврозоната? Много хора у нас си заслужават съдбата.

Анастасия Гешева

http://pogled.eu

11 Коментара

БОГОМИЛ

1 year before

Точно, браво. Имаш много проникновена мисъл, обектива, точна информация която в днешните мрачни времена на обществата на белия човек завладяни от тъмните сатанински сили много трудно достига да нас обикновените хора. Пожелавам да влизаш по-бързо в умовете на истинските, незомбирани хора в изгубената ни Родина.

Коментирай

Деница

1 year before

Браво , напълно споделям мнението Ви за Елена Гунчева , потресена съм от нея и силно разочарована !

Коментирай

Червената шапчица

1 year before

До Самотният вълк – Кумчо Вълчо, слушай внимателно какво ще ти кажа- ти видя две интелигентни и хубави дами и взе да ги заливаш с комплименти. Не че аз съм ревнива, но довечера ще искаш да ти направя салата… ама ще те пратя при ловеца да те…---- Заб. поздрави и от мен за Милена Върбанова и Анастасия Гешева.

Коментирай

Динков

1 year before

Респект за статията, г-жо Върбанова. Заради Вашите анализи и прогнози чета Свободно слово. И заради титаничното слово на Милена Върбанова. В морето, препълнено с планктон, Вие сте изключителните делфини. Не ми се мисли в какво ще се превърнат жалките англо-американски подлоги, когато войната приключи с победата на Русия. Но понеже са свикнали да ближат задните части на кого ли не, може да започнат да пеят "Катюша" или "Три танкиста" на леко позабравен , но все още чист руски. Поживем - увидим.

Коментирай

Ивайло Петров

1 year before

"Ще посоча едно име, което в момента работи срещу България, не просто срещу Възраждане и това е Елена Гунчева. Соча я, защото тя е пряко свързана с разправиите там и просто ми прави впечатление, че отново яростно го напада." Уважаема г-жо Гешева, това е Най-Голямата ГЛУПОСТ, която някога сте ПИСАЛИ! Вие не сте толкова наивна, за да мислите по този начин!

Коментирай

Босилсковски

1 year before

Г-н Петров, изобщо не е глупост това, което е написала г-жа Гешева, а е ноторен факт. С поведението си и с яростните нападки, Гунчева просто саботира събирането на подписи за провеждането на референдум. Тя се явява троянски кон за евроатлантическата пасмина, защото изглежда е преминала тайно на техния бряг, колкото и да декларира своите ценности (впрочем те по нищо, ама по нищо не се различават от изповядваните от Възраждане ценности). Е, кажете ми, каква роля играе Гунчева в този съдбоносен момент? Според мен - на обикновена предателка. Тук няма да коментирам платена ли е, или безплатно мрази Възраждане. Тя не осъзнава ли каква вреда нанася по каузата "референдум", а нея не мога да сложа в графата "глупаци". Излиза, че действията й са преднамерени.

Коментирай

Лора Дан

1 year before

Уважаема, г-жо Гешева, напълно сам съгласна с Вашия анализ. САЩ вече са наясно, че войната в Украйна е загубена и сега се чудят как да излязат от ситуацията, хем да не признаят Русия за победителка, хем да не признаят своята загуба. Затова ще се бавят с доставката на танкове и други нападателни оръжия, понеже знаят, че щом влязат в Окраината, ще бъдат неутрализирани.) Що се отнася до бълг. полит. живот, и темата за референдума, аз също смятам, че публичните писаници на Ел. Гунчева гравитират до предателство на идеите, в които тя се кълнеше, когато беше в парламента. Не ми се иска да приема, че е получила предобро възнаграждение, за да има такова отношение към партията, на която до вчера беше представител и която изповядва същите позиции, каквито госпожата е написала днес. Дано да греша в предположенията си, ама надали.)

Коментирай

. . .

1 year before

Браво . . . Чудесна статия . . . Може би разковничето се крие в една проверка по Глава Първа, чл. 98 от НК и една постигната договореност . . . :) _____________________

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.